Mennyi az esélyem, hogy alkalmaznak valahol?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, van két szakmám, érettségim jelenleg nincs de jövő évben estin elkezdem. A babám most 4 hós, valószínűleg bölcsis lesz, hogy dolgozni tudjak.
Mik a tapasztalatok? Merre keresgéljek, mennyi az esélyem?
2011. jan. 16. 10:41
1/9 anonim válasza:
Szerintem a szakmáidban keresgélj. Mik azok?
2/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon kevés...A kisgyerekes anyukákat nem nagyon kedvelik a munkaadók-saját tapasztalat...
3/9 anonim válasza:
Az attól függ, mi a két szakmád. Egyébként sajna szerintem sincs túl sok esélyed a baba miatt.
Max. ha garantálni tudod, hogy lesz rá tuti felügyeleted, ha beteg lesz és emiatt nem fogsz hiányozni a munkából.
4/9 anonim válasza:
Mért nem vagy GYED-en inkább, amíg lehet...?
5/9 A kérdező kommentje:
Pék cukrász vagyok. Nincs gyedem, mert nem jött össze. Még iskolába jártam mikor tehetbe estem. A gyakorlati idő pedig nem számít.
2011. jan. 16. 11:35
6/9 anonim válasza:
Bocs, de ezért kell jobban meggondolni a gyerekvállalást...Szerintem is kevés az esélyed sajnos, ezek olyan munkák, amiket ráadásul sokx éjszaka kell végezni, inkább ffiakat keresnek...próbálj meg vmi gyárban keresni munkát. Merre felé laksz?
7/9 anonim válasza:
Nekem 2 gyerekem van, gyeden voltam mindkettővel és egyik esetben sem mentem vissza arra a melóhelyre, akitől eljöttem gyedre. Soha, sehol nem volt még hátrány az, hogy gyerekem van! Sőt, én csodálkoztam legjobban, hogy folyamatos munkarendben (éjjel-nappal, hétvégén, ünnepnapon) előszeretettel alkalmaznak kismamákat, holott ezek tényleg nem családosoknak való melók... Ismerek egy lányt, neki is 2 gyereke van, az Auchan-ben cukrász és tök rendesek vele. Ezekkel a szakmákkal (legalábbis Pesten) el tudsz helyezkedni, az emberek enni mindig fognak, még a csórók is napi szinten megveszik a friss kenyeret. De az önéletrajzodba ne írd bele, hogy gyereked van, csak ha 4 szemközt interjúztatnak akkor vezesd fel és hangsúlyozd, hogy te DOLGOZNI akarsz és amit akarsz azt meg is tudod oldani. Soha még nem volt hátrányom munkakeresésnél abból, hogy gyerekeim vannak!
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos szombathelyi vagyok.
2011. jan. 16. 18:46
9/9 anonim válasza:
Szombathely is elég nagy város, szerintem próbáld meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!