Második körös állásinterjún mire lehet számítani?
Behívtak egy céghez 2.körre. Egész nap ott leszek, 8-16 óráig. Annyit mondtak, hogy délelőtt és délután 1-1 teszt lesz.
Mérnöki állásról van szó.
Nekem a második körös interjúm Assesment Centre volt, volt csoportos feladatunk(7-en voltunk), volt nyelvi tesz, számítási, szövegértési feladatok, előtte már meg kellett egy 300 kérdéses önismereti tesztet is csinálni, és voltak techniaki, kompetencia és szituációs interjúk.
Sok sikert! :-)
Persze a tied lehet nem ilyen lesz. Nem munkaközvetítőn keresztül jelentkeztél? Mert ők mindent részletesen elmondanak.
Nem közvetítőn keresztül jelentkeztem. A cég honlapján volt meghirdetve az állás.
Nálunk nyelvi teszt biztos nem lesz, mert a cégnél német nyelv kell, de nyelvismeret nélkül is felvesznek, ha megfelelek más szempontoknak, utána intenzív nyelvtanfolyamra iratnak.
Assessment Centre-ről még nem hallottam, de most utánanéztem. Egy ilyen AC-n a jelöltek közösen vesznek részt, vagy ez egyénileg zajlik?
Elég kemény dolognak hangzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!