Pályakezdőként mennyi idő alatt sikerült elhelyezkednetek?
már suli alatt itt voltam gyakorlaton,diákként itt is maradtam,és felvettek teljes állásba
mérnökként nem volt nehéz...
Fél év volt... És már minden létező álláshirdetésre elküldtem az önéletrajzom. Azt sem olvastam kit keresnek, csak küldtem és küldtem. Mégsem nagyon jött össze, ezért nagyon úgy nézett ki, hogy megyek árufeltöltőnek... Épp másnap oda is küldtem volna az önéletrajzot, mikor jött egy telefon, hogy megkapták a jelentkezésemet az állásra - fogalmam sem volt melyikre, mert már nem tudtam észben tartani - és bemennék e személyesen is. Még úgy döntöttem, hogy ezt az egyet megvárom, és csak utána adom be az árufeltöltőre. Szombaton volt az interjú - ezért sem fűztem hozzá nagy reményeket - de hétfőn hívott, hogy szerdán kezdhetek :)
Első munkahelyem, és már 4 éve. Pénzügyi területen vagyok - felszámolás - biztosítják az előrelépést, tanulást, emberbarát környezetben, nagyon jó kollégákkal, kolléganőkkel.
De szerintem ehhez kellett, hogy éjjel nappal állásokra jelentkezzek :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!