Flextronicsosok, nálatok is engedéjt kell kérni ha lekell menned mondjuk pisilni?
Figyelt kérdés
Nálunk igen(Tab) és kb1hete bevezették azt, hogy összesen jár fél óra pihenő(1X20 perc és 2X4 perc)és összesen az adott hónapra jár 4 óra amivel meghosszabíthatod a szüneteidet és ha ezt meghaladod akkor levonják az egészet!viszont ma már azt mondta a mvezető, hogy 40 perc jár de ennyi össz vissz és kész semmi plusz valamennyi idő. Szerintetek normálisak ezek? A szabadságot is "kérvényezni" kell mint a wc-t.2011. jan. 12. 16:23
1/1 anonim válasza:
Nálunk is engedélyt kell kérni (Zalaegerszeg), wc-re csak kilépővel mehetsz ki amit a sor műszakvezetője ír alá. Kapsz kb 5 percet wc-re. A szünetekkel kapcsolatban ugyan ez csak nem 4 órával hanem 1 órával hosszabbíthatod meg havi szinten. De szerintem ez csak ilyen szóbeszéd, én még soha nem láttam a béremen látszatját ha kicsit késtem. Megjegyzem ha szünetről hamarabb mész vissza dolgozni vagy ki sem mész, az nem változtat a késéseken.
A szabadságot szintén kérvényezni kell, de ez csak a soron dolgozó operátoroknál szigorú, nekem például annyi hogy kikérek egy szabit és kész. De a soron sokkal hamarabb jelezniük kell ha valami ilyesmi szándékuk van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!