Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kérdezzek, ha beküldött...

Mit kérdezzek, ha beküldött életrajz után pár nappal felhívom a céget "érdeklődni", hogy megkapták-e?

Figyelt kérdés

Nyilván megkapták, ez csak olyan tisztelet-kör amit a szakik javasolnak, de mi a bánatot kérdezzek még?

-Megkapták?

-Meg, köszönjük.

Innen hogyan tovább?

2011. jan. 4. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem pont, h nem kéne hívni őket, mert nyomulásnak vehetik. Bár így benne van a pakliban, h soha nem fognak szólni, de ez van.
2011. jan. 5. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem illik telefonálgatni utána! Ha akarnak téged, akkor majd hívnak.
2011. jan. 5. 00:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Én pont azt olvastam+hallottam több helyen is hogy ez milyen pozitív dolog és hogy a magyar munkavállalók milyen passzívak mert még ennyit sem tesznek meg a munka érdekében, csak várunk a sültgalambra. Na persze a részletekről egyik szakértő sem beszélt, naná... Persze, nyomulás, ez a lényege. Csak nem mindegy hogy sül el, úgy hogy "Jaj de jó fej kedves ember proaktív a hozzáállása" vagy "De béna, egy értelmeset sem bír kérdezni, nyökög itt összevissza". Na mindegy, hátha ír még valaki aki már csinált ilyet.
2011. jan. 5. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:

De, illik telefonálni.

Ezzel hívod fel magadra a figyelmet az 1000 másik levélküldő között.

A kérdéseidből sok mindennek kell látszania, ami jó a cégnek, és nagyon rövid idő alatt kiderül (a hívás alatt).

Ha ezt nem tudod, akkor inkább ne telefonálj, mert azzal csak rongálod az esélyeidet.

2011. jan. 5. 00:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, ez már legalább valami nyom, bár még kicsit homályos. Nyilván lenne mit kérdeznem egy interjún, de ez ugye még nem az, csak egy tiszteletkör. Tehát csínján kellene bánni a kérdésekkel, de azért valamit mégiscsak illene. No majd most éjjel megálmodom, remélem :) Azért ha bármi eszedbe jutna még ezzel kapcs.ban,kérlek bátran írd meg :)
2011. jan. 5. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!