Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire bonyolult egy gépészm...

Mennyire bonyolult egy gépészmérnök munkája?

Figyelt kérdés
9. osztályos vagyok, 4-esem van matekból és fizikából is egy műszaki matek csoportban. Egész pontosan engem az olyan gépészmérnök érdekelne, aki autókkal dolgozik.
2011. jan. 3. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

autókkal dolgozik...tág fogalom...

én a motorrészét gyártó gyárban dolgozom mérnökként,párom a klimáját gyártó gyárban,két külön világ...

mennyire bonyolult? ha szereted csinálni,akkor annál jobb minél bonyolultabb,főleg ha megfizetik és van lehetőség fejlesztésre...

gyára válogatja

egyben legyél biztos...mérnökként éhenhalni nem fogsz sose

és az se aggasszon ha 2-3-as tanuló vagy,csak érdekeljen,többi majd jön

2011. jan. 3. 18:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi jó fej vagy, ettől a választól tök jó kedvem lett!! :D Érdekel minden ami autókkal kapcsolatos, meg szretem én a matekot meg a fizikát is. Köszi mégegyszer!!
2011. jan. 3. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

egyetemi honlapokat nézegesd meg,van fenn online tananyag bőven

[link]

én ide jártam,de bme és győr is jó

de gyakorltilag mind1 milyen mérnökként végzel,elhelyezkedni eltudsz az autóiparban (a győri audihoz most pl 2ezer embert vesznek fel,kecskeméten szintén,de országon kivül is van rengeteg lehetőség)

ami azon kivül kell hozzá,hogy érdekel (jegy csak a pontszámitásnál lényeg,bár 3mas érettségivel felvesznek ugyis),az a nyelvtudás,még gimiben próbálj nyelvvizsgát szerezni

2011. jan. 3. 21:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Ohh, köszi a másodikat is, tudom legalább mire vállalkozom. :D
2011. jan. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!