Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vélemények az ingyen munkáról?

Vélemények az ingyen munkáról?

Figyelt kérdés
Arról, amit néhányan közülünk hazaviszünk, mert a munkaidőnkbe nem fér bele. Ezért hazavisszük és otthon ingyen megcsináljuk csak azért, hogy ne rakjanak ki minket az állásunkból.
2011. jan. 3. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem jó, de ha ez az egy lehetőségem lenne, nem érdekelne. Örülnék, hogy van munkám.
2011. jan. 3. 17:18
 2/8 Barbi003 válasza:
0%
Én nem dolgoznék!
2011. jan. 3. 17:19
 3/8 Barbi003 válasza:
0%
Ingyen!
2011. jan. 3. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én speciál örülnék ha végre lenne munkám... :S
2011. jan. 3. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van, akinek el kell ezt tűrnie, tetszik-nem tetszik.

Ha nagyon unod, akkor mondj fel, de mérlegelj! Ha meg tudsz/tudtok élni a te fizud nélkül is, vagy van másik biztos állásod, csak akkor. Ilyen gazdasági helyzetben sokan örülnének olyan munkának is, mint a tied...

2011. jan. 3. 17:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem unom! Szívesen csinálom itthon is, mert szeretem a munkám. (nem vállalkozó, csak alkalmazott vagyok.) Csak kíváncsi voltam hogy nektek mi a véleményetek erről. Szerintem sok más megyében sőt más államokban nem lenne elfogadott. De azért mégiscsak ingyen munka, vagy nem?
2011. jan. 3. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:

A férjemnek rendszeresen többet kellett bent lennie a munkahelyén, mint napi 8 óra(+fél óra ebédidő). Persze túlórát nem fizettek. A szabadságok egy része is csak papíron lett kiadva.

Amikor egy baleset miatt hosszabb ideig kórházban volt, majd itthon lábadozott, rövid úton kitették a cégtől.

És nem ő volt az egyetlen, aki így járt.

Ehhez képest az, hogy ha kell vinni a munkát, még egész jó megoldás.

2011. jan. 3. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint ilyenkor sem mindenki ingyen dolgozik. Van jó pár lúzer, én is közéjük tartoztam, míg az élelmeseknek nagyonis kifizeti a cég. Akkor koppantam, amikor egy teljes hétvégét, de tényleg éjjel-nappal végigdolgoztam egy olyan "megbízáson", ami nem is tartozott a munkakörömhöz, majd a vez.ig.helyettes egy tábla csokival(!) jutalmazott. Azután kiderült, hogy MÁSOKNAK fizetni is szokott. Következő alkalommal készségesen mondtam hogy szívesen megcsinálom hétvégén a melót, milyen ellentételezésre gondolt? Jaaaa, pénz az nincs sajnos. Jaaa, mondtam akkor fordítás sincs sajnos, max. munkaidőben elvégzem, a többi meló rovására. Többet nem is kellett hétvégén extra munkát csinálnom. Érdekes módon a cégnek innentől VOLT havi 600 ezer(!!!) Ft-ja fordítócéget megfizetni! Szóval érdemes észnél lenni mindjárt az elején.
2011. jan. 4. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!