Így már dolgozhatok, és ha igen mit kell tennem, hogy felvegyenek?
Figyelt kérdés
Nemsokára betöltöm a tizenötöt és azt terveztem,hogy majd a tavaszi szünetben (jaj de messze van...=( ) elmegyek majd dolgozni pl.: egy gothshopba vagy olyan helyre ami ilyen bazár szerű (kisegítőnek gondoltam,vagy ilyesmi mert az ilyen boltokban szinte otthonosan mozgok). Úgy hallottam,hogyha van szülői engedélyem akkor mehetek dolgozni. Vagy rosszul tudom?2011. jan. 2. 20:49
1/4 anonim válasza:
Hát mehetni mehetsz, de az nem jelenti azt, hogy fel is fognak venni.
Ismeretség nem ártana, illetve előtte lebeszélni velük.
Arra ne számíts, hogy ha majd odamész ismeretlenül, akkor majd csak úgy odatolnak eléd egy szerződést, hogy itt írd alá...
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ezt tudom. Azért is írtam,hogy otthonosan mozgok a bazárban is mert oda elég sokat járok és látásból ismernek is,meg néha-néha beszélgetek egy-két eladóval.
2011. jan. 2. 21:12
3/4 anonim válasza:
Hát akkor legközelebb kérdezd meg a főnököt, hogy mehetnél-e a szünetben (kérd meg az egyik ismerős eladót, hogy mutasson be neki). Ha azt mondja, hogy mehetsz, akkor mehetsz. Ha meg azt mondja, hogy nem, akkor nem, hiába van meg a 15 éved. Ez ilyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. jan. 2. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!