Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen dolog egy hajón dolgozni?

Milyen dolog egy hajón dolgozni?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, jelenleg angliában élek, de nyáron lehet elmennék egy hajóra dolgozni, tudjátok amin eltöltötök fél évet, egy évet és kb körbeutazzátok a földet:D

Ha valaki tud valamilyen elindulási pontot, vagy bármilyen információt az egészről azt nagyon megköszönném:)))))

2011. jan. 2. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, amennyit hallottam róla, arról ne is nagyon álmodj, hogy bármit is fogsz látni :) Amikor vannak pihenőnapok, és kikötőben van a hajó, akkor egy kicsit el lehet menni, de az idő legnagyobb része kemény munka. Szóval baromi kemény. De meg is fizetik... :)
2011. jan. 2. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ha bírod a bezártságot,és azt,hogy ne oda menj ahova te akarsz amíg a hajó kint van a vízen (ez jó hosszú idő)akkor menj hajóra.
2011. jan. 3. 17:58
 3/4 anonim válasza:
100%

[link]

magyarországon csak őket ismerem, de van több társaság is, ők nagyon csábítanak engem is. én is szívesen halasztanék egy félévet egyetemen, hogy kimehessek. viszont..az a bibi, hogy ha nincs végzettséged akkore először takarítassz, mosogatsz stb.. és sokat,sokat dolgozol. valamint, irtó sok ázsiaival leszel összezárva, és az ő mentalitásukat is meg kell szoknod. a pénz az nagyon jó. a folyami hajóknál annyi a különbség, hogy nincs annyi fejlődő országbeli ember, és kevesebb a pénz, a német nyelv is érvényesül és többször látsz szárazföldet...

megkérdezhetem, hogyan jutottál ki angliába?

Mostanában és is egyre jobban vágyom külföldre nyelvet tanulni, és dolgozni. Előre is köszi :) 20L

2011. jan. 6. 02:22
 4/4 A kérdező kommentje:
ugy jutottam ki, hogy erettsegi utan nem vettek fel felsooktatasba, megcsinaltam egy ket eves sulit, iden is jelentkeztem, fel is vettek, de igazabol nem nagyon lattam ertelmet annak hogy most bele kezdjek egy suliba, hiszen tanulni barmikor tudsz, de fiatal csak egyszer vagy. Igy elhataroztam, hogy nekivagok vilagot latni:D jelenleg itt vok Londonban 6 honapja dolgozok Aupair-kent. Nagyon imadok itt lenni nem utolso sorban pedig annyi mindent tanultam ezalatt az ido alatt, mint 20 ev alatt osszesen.:D
2011. jan. 10. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!