Mik a gerilla önéletrajz írás technikái?
Figyelt kérdés
Eléggé utána lehet már olvasni hogy mit ne és mit hogyan. Tud még valami újat mondani az anyag, amit meg lehet vásárolni?
- Alap, hogy előnyös fotó vagy ha nem kérnek ne tegyünk bele.
- Továbbá a képességeknél nemcsak odavetni szavakat. De ne is esszét írjunk. Értem.
- Fizetési igény: -tól -ig összeg, eléggé utána lehet nézni mennyit érdemes beírni
- Szerkesztésre, helyesírási hibákra figyelni ok
- tanulmányoknál én még tantárgyakat is beleírnék
Na most mit tud még mondani. Email küldésnél ugye a tárgy mezőbe esetleg oda kell valami figyelemfelkeltőt írni? Vagy a kísérőszövegbe??
De most ez is elég bizonytalan. Mi van ha rámenősnek vagy komolytalannak vélnek e miatt.
2010. dec. 31. 11:49
11/12 anonim válasza:
Utolsó, ha kivitelezhető, akkor töltsd le, és nézd meg a programot, lehet, hogy értesz hozzá. Persze attól függ, milyenről van szó. Én pl. jelentkezni akartam egy állásra, de ott volt, hogy SAP ismeret feltétel. Mondtam páromnak, hogy ez tök jó állás lenne, de nem ismerem a SAP-ot. Közölte, hogy ők is azt használják bent, írjam oda, hogy ismerem, mert nagyon egyszerű és meg is tudja bent mutatni. Már túl vagyok a 2. fordulón, még egy van, hátha felvesznek... Szóval ügyeskedni kell. De nyilván egy bonyolult programnál csak hasonlókat írhatsz a kért helyett, hogy hátha.
12/12 Franky Gee válasza:
Pompásan egyszerű. Ha jó színész vagy, esetleg jók a kommunikációs képességeid, azt írsz az önéletrajzba amit akarsz. Ha egy állás nagyon kell, megnézed mik a követelmények, utánafésülsz a cégnek a neten és írsz egy TÖKÉLETES önéletrajzot. Kb 17 szakmában dolgoztam már, abból 14 irodai munka volt és kb annyi ész kell hozzá, amennyi egy banán meghámozásához (manager ként meg pláne). És ha az piszkálná a buksid, hogy hazudsz... nos a cégek is azt teszik. A lóf...t versenyképes a fizetés és millió helyen pofán hazudnak. Ha pedig kipécézel egy szakmát és hülyére kamuzod magad az gáz amikor a cég rájön, hogy fingod sincs róla. Jó esetben egy kolléga betanít, rosszabb esetben kirúgnak, ám a következő hasonló állásra már tapasztaltabban mész... csak figyelj az ajánlólevelekre és a háttérre. Nem baj ha van pár külföldi haverod, akiket ha felhívnak megtámogatják a sztorid ;) A cégek igényeit meg a HR-eseket meg felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!