Szerintetek mi lesz a következménye? (Bővebben lent)
December 31-én szerintem nálunk munkanap, viszont én nem akarok akkor bejönni dolgozni. Szabadságom már nincs sajnos.
Pontosan dec. 31-ig szól a szerződésem, tehát utána nagy valószínűséggel már nem is lesz munkahelyem (viszont az is lehet, meghosszabbítják, de ez még mindig nem derült ki). Mi lesz, ha nem jövök be dolgozni 31-én?
De mit becsüljek meg rajta, ha engem sem becsülnek meg?
Már ki is derült ma, hogy nem fogják meghosszabbítani a szerződést senkinek sem...szóval így már tuti biztos hogy nem megyek be az utolsó nap! Ennyit a munkahelyről!
Akkor tényleg ne menj.
Ha másnaptól nincs munkád, akkor szard le őket.
Viszont máskor mindenképp várj, amíg kiderül ez, mert ettől függött az egész.
Elméletben lehet, hogy igazad van, de szerintem rajtad kívül senkinek nem jutna eszébe rendkívülivel szarakodni, mikor úgyis csak egy nap, és úgyis megszűnik a szerződés...
Persze, ha mondjuk az ember munkája egy páncélkocsi biztosítása, és emiatt mondjuk nem tud elindulni a pénzszállító, akár milliós kárt okozva ezzel, az más dolog. De egy gyári melós nem is képes ekkora kárt okozni a hiányzásával, ha beleszakad se.
Egyébként meg baromi egyszerű kikerülni ennek még a lehetőségét is, be kell menni a dokihoz, elsírni neki a bajt, és kiíratni vele magad pár napra.
(na, már csak ezért se nagyon rendkívülizhetnek, mert a hiányzás lehet igazolt is, de ez csak később derül ki általában...)
Már ma délben lelépek és nem jövök vissza. Hétfőn meg a munkaügyi központba megyek.
Szerintem észre se veszik, hogy eltűntem, a jelenlétiben benne van, hogy itt vagyok egész nap! Alig van itt valaki, főnökség sincs itt. Ennyi. Lépek mindjárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!