Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki tud mondani valamit az...

Valaki tud mondani valamit az internetes, otthon végezhető munkákról?

Figyelt kérdés

Írtam egy ilyen hirdetésre és kaptam egy emailt, amiben az áll hogy interneten kell végezni és csak másolni, beilleszteni és küldeni kell email-eket. Több infót nem kaptam, pedig direkt kértem. Hogy mennyit kereshetek, az volt oda írva hogy szorgalomtól függ, viszont dollárban fogalmazott az email írója, ami gyanakvásra ad okot.

Mit gondoltok?

Esetleg tapasztalat?

2010. dec. 17. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek a fajta munkák kamuk. Erre a feladatra ugyanis pár óra alatt lehet írni egy szkriptet, ami megcsinálja ingyen és bérmentve.

A normális munka ott indul, hogy normális munkát kapsz. Ha nem kérnek végzettséget, már eleve gyanús. Normális internetes munkához általában kell mondjuk programozói végzettség.

2010. dec. 17. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez úgy működik, hogy kérnek tőled majd X forintot befizetni, hogy megkapd a mittudoménmilyen adag ezt-azt, amiből majd kiderül mit hogyan kell csinálni. A rosszabb helyeken csak lehúznak erre a pénzre és nem küldenek semmit.

A kicsit ügyesebbek ezután még dolgoztatnak is veled aztán nem fizetnek semmit mikor elküldted az anyagot.

Az internetes, otthon végezhető, végzettséget nem igénylő jól fizető munka egytől egyig kamu.

2010. dec. 18. 15:13
 3/3 A kérdező kommentje:

ezt gondoltam én is, de legalább megerősítettetek

kösz a válaszokat

2010. dec. 18. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!