Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minek tanuljak ha hotelt...

Minek tanuljak ha hotelt akarok nyitni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lebeszélnélek erről. Biztosan láttad, hogy valaki akinek hotelja van, milyen gazdag és nincs vele munkája, de ez közel sem így van.
2010. dec. 12. 18:23
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha mindeképpen ezt szeretnéd, ehhez leginkább pénz kell, és egy jó szállodaigazgató:-), nem tanulmányok.

De ha úgy gondolod, hogy te lennél a szállodaigazgató, és érdekel a szakma, akkor mindenképpen a turizmus-vendéglátás alapszakra menj, utána pedig a turizmus menedzsment szakon folytasd mesterképzésben.

2010. dec. 12. 19:44
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, de még ennyire ne haladjunk előre először is milyen szakközép iskolába menjek?
2010. dec. 13. 18:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Szakközéppen is lehet már tanulni idegenforgalmat, vendéglátást, de erről nem sokat tudok. Kérdezősködj a tanároktól, vagy lehet sulinet.hu-n van info milyen középiskolában lehet ilyet tanulni. Ha jól emlékszem, Gyöngyösön van ilyen suli...De biztos még sok helyen
2010. dec. 13. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Mert akinek több a pénze mint az esze, annak nem sok jövőt lehet jósolni.

Nem tud kommunikálni az emberekkel az intelligencia hiányosságai miatt és könnyen becsapható.

Egy erős érettségitől ne foszd meg magad, nem bánod meg.

2010. dec. 18. 15:11
 6/13 anonim válasza:

HA!!! ez mint kérdés felmerül, akkor ne tanulj.

Ha már a bankban a szükséges pénz a szállodanyitáshoz - valaki összeszedte, vagy így vagy úgy, - ...akkor szintén ne tanulj.

Legalább igazzá válik sokadjára, hogy ,, ebül szerzett pénz, ebül vész el" :-)))))))

2010. dec. 18. 18:03
 7/13 anonim válasza:
Igazad van...minek tanulni??? A végén még értelmes ember lehetne belőled...
2010. dec. 18. 19:26
 8/13 A kérdező kommentje:
ti engem kritizáltok? De mért? Mert nem azt kérdeztem hogy kinek mi a gondja baja! Csak azt hogy milyen szakközépiskolába menjek ha hotelt akarok nyitni! Itt lesz érettségim is szóval a hülyeségtől meglehet kímélni!
2010. dec. 19. 19:00
 9/13 anonim válasza:
szerintem nem úgy értette hogy nem akar tanulni, hanem hogy milyen szakot válasszon :) szövegértés,érettségi: néhány emberre ez ráférne :D
2010. dec. 19. 21:37
 10/13 A kérdező kommentje:

útolsó

Igen úgy értettem hova menjek tovább tanulni! és még engem "hülyéztek le"

2010. dec. 22. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!