Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak hostesskedéből meg lehet...

Csak hostesskedéből meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Szép vagyok és intelligens, van megfelelő végzettségem, hogy pl. titkárnő lehessek, de nincs kedvem irodában ücsörögni, írni, gépelni, a főnök kívánságait teljesíteni folyton. Ezért gondoltam a hostesskedésre. Képes vagyok sokat talpon lenni, mosolyogni, kedveskedni, hízelegni. Nem túl erotikus munkára gondoltam, de némi belefér... :)

Így meg tudok élni csak hossteskedésből?

N22

2010. dec. 9. 15:29
1 2
 11/15 anonim válasza:

"Talán azért fizethetnének többet, mint nekik, mert én szebb vagyok."

Aha, meg beképzeltebb, önteltebb, egoistább is. És nem, nem lehet belőle megélni, viszont azt nem hiszem el, hogy ha ilyen eszméletlenül gyönyörű és intelligens vagy, akkor nem találsz magadnak munkát. (Pl. a sarkon)

2011. máj. 24. 15:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Ez egy régi kérdésem. :D

Most ugrott előre, hogy írtál.

Azóta találtam állást.

Nem a sarkon, irodában.

De köszönöm a jó tippet, csók!

2011. máj. 24. 18:20
 13/15 anonim válasza:
Szívesen a jó tippet, csók neked is!
2011. máj. 25. 21:46
 14/15 anonim válasza:
0%

Szia kedves Kérdező!

S mesélsz erről az új irodai munkáról? Bár látom, azt sem most írtad. De ha még ott vagy... Ha pedig máshol, hát arról.

Kíváncsi vagyok, mit sikerült találnod, s hogy érzed ott magad!

Köszönöm:)

2011. aug. 11. 16:32
 15/15 anonim válasza:
48%
nem tudom miért kell bántani, az nem baj ,ha van egy egészséges önbizalma és a kompetenciáit ki akarja használni... szerintem.
2011. szept. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!