Valaki adna nekem tanácsot? Nem igazán tudom, hogy mit akarok.
Középiskolában most vagyok harmadikos, 17éves vagyok. Vendéglátós iskolába járok, de úgy érzem ez nem lenne nekem való.
Nagyon foglalkoztat az a kérdés, hogy mi legyek ha nagy leszek :)
Engem nagyon érdekelnek a terhességgel, teherbeeséssel kapcsolatos témák. Szeretek ilyenekről olvasni.Azt hiszem eléggé tisztában is vagyok a dolgokkal. Sok mindent tudok a terhességről,a szülésről stb. Esetleg ezzel tudnék kezdeni valamit a jövőben? Úgy értem, hogy lehetnék pl tanácsadó, vagy valami ilyesmi? Létezik valami olyan munka ami a terhességgel kapcsolatos?(orvos nem szeretnék lenni:)
17éves korom ellenére ez igenis nagyon foglalkoztat és nagyon érdekesnek találom :)
Szóval valaki tudna nekem tanácsolni valamit?
Bocsi ha kicsit érthetetlen, nem tudtam jobban megfogalmazni. Ja, és azt kifelejtettem, hogy szolnoki vagyok.
17/l
A védőnő végigkíséri a terhességet is.
Vagy a babák már nem érdekelnek? Mert ott ugye utána kell a piciket is látogatni, tanácsokat adni.
Esetleg lehetsz szülésznő ha bírod a vért.
Vagy genetikai tanácsadó.
a vért sajnos nem birom:S
és a milyen képzésre kell járnom ha védőnő szeretnék lenni?
Milyen úton kell elindulnom?
Legyél ügyfeles az Államkincstárnál vagy az OEP-nél, aztán majd jönnek hozzád GYESért, GYED-ért, meg TGYÁS-ért reklamálni :P Igaz, nem fizet jól, de vér nincs benne, csak ha nagyon felidegesíted az ügyfeleket :P
Vagy próbáld ki a gyakorlatban, tegyük össze amink van :P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!