Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Örülnél, ha 120. 000-t hazavih...

Örülnél, ha 120. 000-t hazavihetnél decemberben?

Figyelt kérdés
Az én munkatársam nem örült...
2010. dec. 4. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ, hogy hol és mit dolgozol és mennyi ideig / nap.

Az én párom sajna többet van a munkahelyén, mint itthon, vmikor napokig vidéken, és nincs megfizetve, pedig középvezető.

A mi esetünkben 120 ezer ft nettó igen kevés, még szerencse, hogy nem ennyit hoz haza...

De pl.olyannak, aki 8 órát letudja valami olyan helyen, ahol nem kell megszakadnia, és viszonylag stresszmentes a melója, azt mondom, ez baba fizetés!

2010. dec. 4. 10:18
 2/11 anonim válasza:
82%

fizetés, vagy prémium?

fizunak az nem sok, relatíve, jutalomnak nagyon jó. persze ahogyan előttem írták, attól függ mennyi a munka és a fizetés egyébként.én gyeden vagyok, de 84 volt a fizum, tehát örülnék, gyedként meg főőőőőleg!!!

2010. dec. 4. 10:33
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha egyébként 250 lenne az átlagom, akkor nem örülnék :)
2010. dec. 4. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon örülnék, a munkahelyen ahova felvettek aztmondták meglesz a havi 80.netto, két év után se kaptam egyszer se kézhez ennyit, pedig szombatonként túlórázom, délutános műszakban is.
2010. dec. 4. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát még jó. :)
2010. dec. 4. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Én kb. ennyit kaptam 13. havi fizetés formájában. Még jó hogy örültem.
2010. dec. 4. 11:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Fizetésről van szó, nem prémiumról. Ez olyan munkahely, ami szezonális és nincs télen munka. Ilyenkor ez a "jutalom", hogy nem küldenek el így sem, csak vegetálunk. Múlt hónapban 170-t vitt haza. Egyedül van, gyerektartást és kocsirészletet fizet, albérletben lakik (az is kedvezményes).
2010. dec. 4. 11:23
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Feltételezem, hogy a kollégád a kiadásai miatt nem örült. Én örülnék, mert munkanélküli vagyok, és nagyon szeretnék dolgozni, de csak dobálják vissza a jelentkezéseimet, ehhez képest álom a 120, pláne nettóban, de ha olyan kiadásaim lennének, amit nem fedez a 120, akkor nyilván én se örülnék (csak egy példa, a szüleimmel élek egy panelban, itt havi 100 csak a lakásra megy el extrák nélkül).
2010. dec. 4. 11:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, val.színűleg a kiadások miatt nem örült, csak igen rosszul adta elő a munkahelyen. Előtte mindig több volt. Véleményem szerint nem kellett volna szólnia, így sincs munka. Most várjuk a fejleményeket.
2010. dec. 4. 11:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Én örülnék, mivel épp nincs munkám, szóval, ha csak úgy találnék, és hazavihetnék 120.000-t jó volna:)
2010. dec. 4. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!