Hol találok normális, rendesen fizető otthoni munkát?
Figyelt kérdés
Suli mellett szeretnék végezni valami otthoni munkát, hogy ne kelljen a szülőket terhelnem. Nem nagy összegre gondoltam, csak valami zsebpénz féle..
Tudtok vmit?
18 éves múltam
2010. dec. 3. 19:12
2/10 A kérdező kommentje:
elmennék oda is , csak a suliból minden nap este érek haza. Ezvan.
2010. dec. 3. 19:32
3/10 A kérdező kommentje:
mellesleg én nem azt mondtam hogy 100-200 ezreket akarok keresni
2010. dec. 3. 19:32
4/10 anonim válasza:
én 4 éve diákmunkát végzek és kur*vára nem kapok 100-200 ezret. Bárcsak így volna. Heti 3szor megyek mert annyit tudok bevállalni. Így csak havi 40.
5/10 A kérdező kommentje:
én meg még heti 3at se tudnék bevállalni, mert táncolok és különórákra járok :(
2010. dec. 3. 19:50
6/10 A kérdező kommentje:
egy ismerősöm 20-30at keres ilyen netes cuccal. nekem az bővel elég lenne. de azt mondta h mostmár nincs hely..
2010. dec. 3. 19:51
8/10 anonim válasza:
inkább tippmixeljen, ha már szerencsejáték....
9/10 A kérdező kommentje:
nem kösz. nem szeretem a szerencsejátékokat
2010. dec. 3. 23:55
10/10 anonim válasza:
Ha így keresed, akkor sehol.
Különben tessék elmenni egy szövetkezethez és nézni a munkákat.
Van néhány munka, amit el tudhatsz végezni, de nagy mázli kell, hogy találj, pl. webshopba termékek regisztrálása vagy ilyesmi.
Kattintgatós, borítékolós jellegű munka felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!