Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Svédországban svéd nyelvtudás...

Svédországban svéd nyelvtudás nélkül?

Figyelt kérdés

Ki szeretnék menni au pairnek , de csak angolul beszélek (igaz így folyékonyan, 3 évet éltem angliában).

Nagy hátrányom lenne abból h nem beszélek svédül?

21L

2010. nov. 30. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
A férjem sokat jár Svédországba. Ő mondta nekem, hogy három nyelv van igazán. Van egy réteg, aki csak svédül beszél, van egy másik, aki németül, és a harmadik pedig franciául.Tehát, aki nem tud svédül, annak nagyon nehéz beilleszkednie. És még azt is mondta, csak akkor lehet ott állampolgár, ha két év alatt megtanulja a svéd nyelvet. Ennyit tudtam neked informálni.
2010. nov. 30. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos hátrányod lenne belőle. Mert tudni kell beszélni az adott ország anyanyelvét. Szép és jó dolog hogy jól beszélsz angolul, de ha az adott ország anyanyelvét nem beszéled, mehetsz bárhová, nehéz lesz beilleszkedni, még akkor is ha sokan beszélnek angolul. Próbálj meg minimális svéd tudást megszerezni, és utána nyert ügyed lesz!
2010. dec. 1. 14:25
 3/5 anonim válasza:
100%
Ha angolul vagy németül tudsz akkor ugyan mindegy...
2010. dec. 5. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
au pairnek ki tudsz menni csak angollal is. Epp a minap neztem az au pair world-ön Svedorszagot, es nagyon sok csalad angolos au pair lanyt keres, jo angollal, gondolom, hogy a gyerekek is jol megtanuljanak. Ott meg majd meg tudsz tanulni svedül.
2010. dec. 6. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megpróbálhatod, és majd kinn elkezdesz tanulni svédül. Nővérem is így ment ki Belgiumba, csak angoltudással. Kinn tanulta a nyelvet, csak neki nem tetszett, ezért inkább nem maradt ott:-)
2010. dec. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!