16 teleírt oldalnyi fordításért szerintetek mennyit kapok?
Figyelt kérdés
Anyukám barátnője üzletasszony, kevés idővel, és megkért, hogy egy kis pénzért fordítsak neki angolról magyarra.16 oldalnyi pdf, képek nélkül. Ok, hogy a fordítóirodák kb. 2 ft-ot kérnek karakterenként, de szerintetek én ezért kb mennyit fogok kapni? Nem akarok bunkó lenni, hogy már az elején a pénzzel kezdem.2010. nov. 29. 18:46
1/6 anonim válasza:
Mennyire bonyolult a szöveg? Kérj órabért. pl. 1000Ft/óra
2/6 anonim válasza:
Gondold végig, hogy ő is elkérné tőled a pénzt, ha fordított esetben történt volna a dolog. Eltelik pár év és nem szégyelled elkérni az árát, amiért megdolgozol. Közöld vele, hogy ennyi és ennyi lesz a fordítás.
3/6 anonim válasza:
Vagy küld hozzám, majd én lefordítom neki 2ft/karakterért.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a legegyszerűbb szöveg, de a szakszavakhoz ott a szótár. Órabért sztem nem szokás ilyenre kérni, mert nem tudom bizonyítani, hogy hány órát dolgoztam vele.
2010. nov. 30. 09:41
5/6 anonim válasza:
Na mennyit kertel? azt kellett volna mondanod, hogy annyit adjon, amennyit akar. Kivancsi vagyok mennyit fizetett:)
6/6 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem vagyok otthon ár ügyben, mondjon, amennyit akar, úgyis rábólintok, de hát rám hárította, így végül egy 10 est kértem és annyit is kaptam.
2010. dec. 29. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!