Van esélyem munkát találni? Vagy inkább tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, B kat. jogosítvánnyal, autóval, érettségi+ fényképész szakképesítés. Rugalmas vagyok, jó a rábeszélőképességem, jó kommunikációs készségem van, angol gyenge középfokon megy, számítástechnikai dolgokban elég jónak érzem magam. Találok szerintetek munkát(a jelenlegi cég megszűnik, ahol dolgozom) vagy érdemesebb lenne még szakmákat tanulnom? Egyetemre, főiskolára menni sajnos nincs lehetőségem...2010. nov. 25. 10:06
1/8 anonim válasza:
Érdemes lenne még valamilyen téged érdeklő, illetve tényleg hasznosítható okj-s képzésre beiratkoznod, vagy a nyelvtudásodat fejleszteni. Hasonló papírokkal, képességekkel rendelkezem + most végeztem a főiskolán (még egy államvizsga van hátra) és nem találok normális munkát.
2/8 Harmoka válasza:
Bp.-i vagy? Ezekkel a képességekkel Bp-en előbb utóbb kell hogy találj valamit. Persze nem árthat még egy OKJ-s szakma elvégzése sem. Ha Bp-en laksz priviben üzenj és áthidalásnak, amig nem találsz megfelelő állást,ajánlhatok valamit. Aztán eldöntöd tetszik-e vagy sem. Én 49 évesen járok most suliba és mellette keresek én is új dolgot, amiből össze tudom szedni a nyugdíjravalót.
3/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem Budapesti vagyok, Szolnok megyei. és lehetőségem sincs felköltözni(idős szüleimmel lakom, akiket nem tudok magukra hagyni)
2010. nov. 25. 10:59
4/8 anonim válasza:
Csupa jó dolgot írsz magadról. Minden adottságod megvan, hogy helytállj bármilyen munkában. Már csak azt kéne megtanulnod, hogy hogyan találj munkát. Persze az is kérdés, hogy milyen munkát szeretnél. Van egy javaslatom. Olvassd el Robert Kiyosaki "A cashflow négyszög" című könyvét. Ha megtetszik, amit ott olvasol, akkor van számodra egy ajánlatom.
5/8 A kérdező kommentje:
beleolvastam a könyvbe, egész jó.. anyagi függetlenség...Létezik ilyen?
2010. nov. 25. 14:10
6/8 anonim válasza:
Fényképészként dolgoztál eddig is?
7/8 A kérdező kommentje:
igen, de bejelentve csak augusztus óta voltam..
2010. nov. 25. 19:27
8/8 anonim válasza:
14:10 Igen létezik, de nem könnyű elérni. Ha írsz egy privit, beszélhetünk róla. Én nem tudok írni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!