Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az esélye, hogy pályake...

Mennyi az esélye, hogy pályakezdőként felvesznek osztályvezetőnek, bár nem írták hogy kizáró ok?

Figyelt kérdés

Nem írtak semmi konkrét követelményt, csupán előnyként jelölték meg a tapasztalatot.

Már unom hogy a végzettségemnek, diplomámnak megfelelő munkakörökben érettségivel vagy más diplomával ülnek.

Ruhaüzletben kellene dolgozni. Alkalmazottak koordinációja, áruforgalmi és személyzeti adminisztrációja mit takar pontosan?

2010. nov. 23. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Alkalmazottak koordinációja: elvezetgeted őket, hogy mit/hogy csináljanak feladatokat bízol rájuk stb. Áruforgalmi adminisztráció: mint egy leltár, megnézed miből mennyi fogyott felírod és rendeltetsz belőle ha persze ez is a feladatkörödbe tartozik. Ha hiány van akkor utánanézel a dolgoknak ha van raktáron az elfogyott áruból ki tetetsz a polcokra fogasra az alattad dolgozókkal.

Személyzeti adminisztráció: jelenléti ív vezetése /ha kell/ tudd mindig mikor ki dolgozik, ennek kell nyoma legyen papíron is ha netán vmi gubanc akadna. szabadságolás stb.

Mind attól függ hogy milyen nagy az áruház és hogy mit tartalmaz a munkaköri leírásod.

2010. nov. 23. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Kicsi szívem. Nagyon sok olyan állás van, ahová nem kellene diploma, mert egy középfokú végzettségű ember is simán elviszi és mégis diplomás ül ott. Vagy éppen fordítva a helyzet, azaz nem vesznek fel, mert túlképzett vagy.

Ez a kapitalizmus és az élet.

2010. nov. 23. 15:06
 3/7 A kérdező kommentje:

milyen kedves vagy kedves második

gondolom nem jártál egyetemre mert attól hogy van egy érettségid még semmit sem jelet ahogy egy büfé diploma sem

egy jó szak megtanít az önállóságra, gondolkodásra és a szakma szeretetére de amikor ilyen ismeretek hiányában felveszik azt aki csak jól tud gépírni na az kiakaszt

akkor ahhoz sem kell kereskedelmi végzettség hogy meg állapítsd miből van hiány és kitedd a polcra stb. és utasításokat adj

csak pont olyanoknak kellene ez csinálni akik az én helyemen vannak

2010. nov. 23. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:

és nem is a kérdésemre válaszoltál

gondolom ahhoz ész is kéne

2010. nov. 23. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
7%

ÉN vagyok a második.

Lenne egy észrevételem. Légyszíves menjél be valamelyik hipermarketbe és nézd meg kik a vezetők. Tudok olyan emberről akinek a kereskedelemhez semmi köze. Varrónői végzettséggel frissáru igazgató pl. a Tescoban.

És attól, hogy van egy diplomád még nem kell elszállnod magadtól. Sokkal butább emberek kapnak diplomát, mint némely középfokú végzettségű. Tudod vannak olyanok is, akik egyszerűen nem tehetik meg, hogy felsőoktatási intézményben továbbtanuljanak.

További jó szórakozást!

2010. nov. 23. 20:12
 6/7 A kérdező kommentje:

ki száll el magától

csak feltettem egy kérdést amire konkrét példákat vártam és nem azt hogy a diploma nem ér semmit stb.

mintha sok olyan fodrász lenne aki olyan hajat csinál amilyet én mondok vagy asztalos aki meg tudja csinálni a bútort

pont rá nézek és nem hiszem hogy sok ész kéne ahhoz hogy az egyik fogantyút ne feljebb rakja a másiknál

és még pénzbe is került

vagy festő aki tud festeni

2010. nov. 24. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne reménykedj:-( Én is munkát keresek most éppen. Nekem van 5 év tapasztalatom, de nemhogy vezetőnek nem vesznek fel, más munkaköröknél sem vesznek számításba, csak olyan területen, amiben eddig is dolgoztam. Pályakezdőként pedig még rosszabb. Ha nem sikerül munkát találni, próbálj meg vmilyen gyakornoki programot, akár külföldön is, akkor legalább már lesz tapasztalatod. De amúgy nyugodtan küld el az önéletrajzodat mindenhova, hiszen nem kerül semmibe, és soha nem lehet tudni!! Sok sikert!! Drukkolok neked, mert tudom milyen idegörlő ez az álláskeresés...
2010. nov. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!