A lidl-ben mennyit keres nettóban egy eladó, és mennyi étkezési utalvány van?
A válasz megírásának időpontja: ma 12:58
A rokonod vagy nem mond igazat vagy max 4 órás.Lidl jól fizet.
Kérdezőnek pedig javaslom,hogy a Lidl honlapján nézzen körül és megkapja a válaszokat.
Nem teljes mértékben igaz hogy hazudik!
Van ahol a Lidlben be sem jelentenek vagy csak 4 órára és annyit gürcölsz hogy minimálbért kapsz.
Én is olvastam a honlapon hogy 110et is kaphat de hát nem mindenhol megy ez így....
Vakítsuk a parasztot duma..
arkangyal!
Nem mondtam,hogy hazudik.............talán csak nem akarja hogy tudják mennyit keres. A Lidl-ben bejelentenek ,ebben biztos lehetsz. A 110 bruttó nem vakítás a 6 órás dolgozó bére. Vannak 4 órások,de az nem azt jelenti,hogy napi 4 órát dolgozik.Ha kell akkor akár napi 8-9 órát is dolgozhat.Ezeket a pluszokat viszont megkapja pihenőnapként.Biztos lehetsz benne,hogy nincs csalás.Perc alapú a fizetés és emiatt egyetlen perc sem marad kifizetetlen.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-10 21:20
Én is 6 órás Lidl-s dolgozó vagyok és 105 ezer a bruttóm.Nem tudom neked hogy lehet 90? Ez érdekes. Pótlékokkal hazaviszek 90-et. abban igazad van,hogy kajaszünet sokszor nuku ,de ez van. Én megvagyok elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!