Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rossz helyesírásúak! Ti mit...

Rossz helyesírásúak! Ti mit dolgoztok? Megfizetik? Van hátrányotok abból, hogy nem jó a helyesírásotok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 01:27
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
51%
Hm.Van aki magára nézve sértésnek érzi ha.Miért is,ha rá nem vonatkozik?Van a köznyelv,ahol nem számít ha nem vagy kis Grétsi,csak érthető legyen.Van a hivatalos ,itt már illik,van az irodalmi,na itt már ciki.A helyes írás,csak egy technikai kérdés.A szöveg értés,a gondolat formálás helyes nyelvtani használata ez a nehezebb.Sokat kell olvasni,írni,gondolatot szóban és írásban helyesen megfogalmazni.Egy valamilyen nyelvi főiskola elvégzése.Na,aki sértve érzi magát,miért is,annak közlöm,hogy velem elégedett lehet,mert én meg tudom fogalmazni,s helyesen leírni,amit igényel írásban,hogy hülye.Na most frankó vagyok?Kommentjét zöld tenyérrel jutalmaztam,mert helyesen írta le "jogos" sértődöttségét.Gondoltam megpiszkálom ezeket a mimóza érzékenységű széplelkeket,sikerült.P.Tibor
2010. dec. 1. 11:08
 22/22 A kérdező kommentje:
vannak helyzetek, amikor bizony ciki : [link]
2011. jan. 1. 04:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!