Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 20 évesen kaphatok segélyt?

20 évesen kaphatok segélyt?

Figyelt kérdés
Ha 4 órában dolgozok bruttó 37.100Ft-ért. Milyen fajta segélyt igényelhetnék az önkormányzattól? Most még 19 vagyok, de 3 hónap múlva töltöm a 20-at és onnanstól számítok felnőttnek az önkormányzat szerint. Jelenleg anyukámmal élek. Ketten vagyunk.
2010. nov. 21. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
www.koziranytu.hu itt kérdezd meg. kapsz választ,
2010. nov. 21. 11:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Írtam, és az e-mailre jön a válasz? Vagy az oldalon, hol tudom elolvasni?
2010. nov. 21. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

ha megadtad a mailt, akkor kapsz értesítést, hogy válaszoltak neked. És lesz benne link a válaszra, ami amúgy az oldalon lesz.

pl itt lesz majd legfelül, időrendi sorrendben:

[link]

de szal ha adtál meg mail-t akkor kapsz rá értesítést.

2010. nov. 21. 12:07
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi! adtam meg!
2010. nov. 21. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
akkor csak várnod kell és válaszolnak majd.
2010. nov. 21. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt a 20 éves kort honnan vetted? 18 év a nagykorúság korhatára. Kivéve, ha cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezett a bíróság, de azt meg nem úgy szokták, hogy eddig meg addig, hanem amíg szükség van rá.
2010. nov. 21. 16:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert mikor arról volt szó, hogy hogy lesz a TB-m akkor mondták, hogy 20éves kortól vagyok nagykorú, mert addig a szülő gyermeke vagyok és anyu fizetését kellett felezni. De már kaptam választ az oldalon! Köszi!
2010. nov. 22. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!