Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy mentőtiszt mennyit keres?

Egy mentőtiszt mennyit keres?

Figyelt kérdés
Magyarországban és külföldön (Németországban).
2010. nov. 21. 11:46
 1/8 anonim válasza:
Ugy tudom 80-90et kapnak ezt az elsősegély tanfolyamon a mentős mondta.
2010. nov. 21. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát az nem valami sok. Szerintem az csak az alapilletmény, erre rá kell jönnie mindenféle veszélyességi, sürgősségi, meg hasonló pótléknak az ő munkakörükben, mert ennyit kb. egy sima irodai közalkalmazott kap.
2010. nov. 21. 14:10
 3/8 A kérdező kommentje:
remélem a mentóápoló kap 80-90et, mert mentőtiszt diplomával tényleg mókás lenne ennyit kapni...
2010. nov. 21. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja, diplomával? Az más, ott nyilván diplomás besorolási osztályban lesz, ha van mondjuk angol vagy német nyelvvizsgája, akkor nyelvpótlék is jár, meg hát ugye valószínűleg kap valami munkaköri pótlékot. Meg cafeteriát.

Szerintem olyan bruttó 230 körül kezdődik az ilyenek bére.

2010. nov. 21. 14:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Na, az eléggé combos lenne. És ez mennyire reális?
2010. nov. 21. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nemtom. Nézegess ilyen álláshirdetéseket, a pályázatban írniuk kell a munkaviszony jellegét (közalkalmazott/köztisztviselő/kormánytisztviselő), a besorolási osztályt, esetleges pótlékokat. Függ attól is, hogy milyen szintű szervnél lesz az alkalmazás, pl. országos szervnél alapilletmény 50%-a jár pluszban, megyeinél 35, stb. Aztán előveszed a köztisztviselői/közalkalmazotti törvényt, és az ottani bértábla alapján összeadogathatod, hogy mennyi lesz az annyi a te esetedben.
2010. nov. 22. 00:09
 7/8 anonim válasza:
Nem reális. Egy mentőtiszt jobb esetben 110 körül visz haza.
2011. márc. 29. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:

"Szerintem olyan bruttó 230 körül kezdődik az ilyenek bére."

Én is "ilyen" vagyok, és hidd el, nem lenne hiány ezen a területen, ha enniy lenne a bér. :) 110 körüli a fizu. A ruhát nagyrészt magad veheted hozzá.

2011. jún. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!