Melyek azok a munkaterületek, ahol alkalmazottként 300-400-500 ezreket lehet keresni?
Figyelt kérdés
Közgáz diplomám van, amivel nem érek semmit. Érdekelne hogy milyen irányba érdemes magam továbbképezni, hogyha nem felel meg az hogy havi 100-120nál nem keresek többet. Ilyen munka mellett szeretném magam tovább képezni, és egyre előrébb jutni, és többet keresni, csak nem tudom merre érdemes indulni. Mindenképp olyan terület érdekel, ahol ha akár úgy kezdem, hogy 100 körül keresek, de az idő elteltével lehet egyre előrébb jutni, és később sokkal többet keresni. Ötletek?2010. nov. 18. 09:50
1/8 anonim válasza:
Próbálj meg egy multinál elhelyezkedni.
2/8 A kérdező kommentje:
Az sem rossz ötlet, de akkor is úgy érzem, hogy még szükségem lenne valami képzésre, vagy valami többlet tudásra, amit értékelnek. Gondoltam webdesigner-grafikus kézésre, vagy SEO, SAP képzés, ezek amelyekről azt gondolom hogy van értéke manapság.
2010. nov. 18. 10:49
3/8 anonim válasza:
A webes dolog szerintem felejtős, mert annyi van belőlük, mint égen a csillag. A SAP jó ötlet, illetve az sem árt, ha Excel-ben és Access-ben is profi vagy.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen azt hallottam, hogy pl. webdesignerség már telített, viszont olyan álláshirdetést még mindig gyakran látok ahol grafikust keresnek, bár mindhez kérnek pár év gyakorlatot. Pedig ezek közelebb állnak hozzám. Nem tudom kezdőként mennyire lehet esélyes az elhelyezkedés ebben. A SAP meg SEO is érdekel valamilyen szinten, de ha az keresettebb akkor azt tanulom meg.
2010. nov. 18. 11:17
5/8 anonim válasza:
Ha grafikát tanulsz, készíts csak úgy magadtól egy portfóliót, hátha már az meggyőzi őket.
A SEO is jó ötlet szerintem, mert mostanában elég jól lehet vele keresni, kérdés, hogy meddig tart, mire telítődik a piac.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy sorban meg kellene tanulnom mind a hármat, biztos sok idő lesz, de legalább mindenhez lesz valami közöm, és akkor már nagyobb az esélyem.
2010. nov. 19. 10:27
7/8 anonim válasza:
Sok cég keres profi kereskedelmi szakembert, ahol előny a közgáz végzettség és ha jó vagy, akkor az általad leírt összegeket simán megkeresheted.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor továbbképzem magam. Az a baj hogy SEO-val meg SAP-al kapcsolatban nagyon kevés képzési lehetőséget találtam, webdesignal meg grafikával kapcsolatban meg sok van. De a piac ezekből lehet már telített, és hiába tanulom meg, nem lesz túl könnyű dolgom.
2010. nov. 23. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!