Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a Lidl-ben bolti...

Milyen a Lidl-ben bolti dolgozónak lenni?

Figyelt kérdés

A nagyáruházakról, de elsősorban a Tesco-ról nagyon sok rosszat lehet hallani, ezért kíváncsi lennék, hogy a Lidl-ről mi a véleményetek (elvégre ez nem egy hipermarket). 4 órás munkakörre jelentkeznék, de nem egyértelműek az elvárások, pár kérdés felmerült bennem.

1. Rugalmas munkaidőről írnak, ezt én meghatározhatom, kérhetem (értelmes keretek között), vagy ők mondják meg, mikor kell menni, és kész? Túlórára szoktak kötelezni?

2. Mennyit kell este/hétvégén dolgozni, ha kell?

3. Mettől meddig tart a munkaidő? Tudom, ez hülye kérdés, de 7-21-ig van nyitva az üzlet, és gondolom, előtte és utána is kell vkinek ott lennie...

4. Úgy hallottam, a Lidl-ben nincs külön kasszás meg árufeltöltő, mindenki mindent csinál, ez így van?

Nem ijedek meg a munkától, szívesen elvégzem, amit rám bíznak, egyszerűen csak érdekel, milyen a légkör, mennyire követelnek. Mindez persze egy 4 órás dolgozó esetében.

Ha valakinek van valamilyen tapasztalata, hálás lennék, ha megosztaná velem:-)

Előre is köszi!!!

2010. nov. 16. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
48%
Ez viszonyítás kérdése. Jobb, mint a híd alatt dideregni egy kartondobozban, viszont egy bankigazgatóhoz képest szar :)
2010. nov. 16. 19:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Persze, ezt mindjárt gondoltam:-)) Nem leszek tőle Bill Gates:-)
2010. nov. 16. 19:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1.Rugalmas munkaidő:kérhetsz de ők is kérnek.Kapod a telefont,hogy be kell menned MOST,vagy előfordul,hogy letelik a munkaidő de még maradni kell.Kötelezőnek nem kötelező de a kérések oda-vissza működnek.

2.Mennyit kell dolgozni: keretidő van ami azt jelenti,hogy megvan adva mennyinek kell lenni a ledolgozott óraszámnak. Igy előfordulhat,hogy egy 4 órás az dolgozik sokszor 8 órát de az összegyűlt plusz órákért cserébe több pihenőnapot kap.Hétvégén is rendes műszak.

3.Munkaidő kezdés: azt elfelejtheted,hogy délelőttős és délutános műszak.Bármikor lehet a munkakezdés reggel 6-tól kezdődően.Egyik nap mész 6-ra másik nap 8 aztán fél3.Este pedig addig kell maradni amíg minden nincs szépen rendbe téve.

4.Mindenki csinál mindent.Takarítás,árú töltés kasszázás. Nincs megállás egy percre sem.Ettől független nem rossz hely én szeretem.4 éve vagyok ott:)

2010. nov. 16. 19:25
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Ez komoly, hogy bármikor behívhatnak? És ha nem tudok bemenni, akkor kirúgnak, vagy mi? Én is most jelentkeztem 4 órásra, csak én egyetemista vagyok, szóval nem mehetek akkor dolgozni, amikor akarok, be kell járnom órára is. Vagy akkor lehet, hogy engem fel se vesznek? :(
2010. nov. 16. 19:33
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Előfordul,hogy behívnak.De lehet nem-et mondani nem rúgnak ki.Nyilván ha egyetemista vagy akkor hétvégi munkára jelentkeztél.Abban az esetben csak szombat és vasárnap kell dolgoznod.ezek a behívások nem olyan sűrűn fordulnak elő szerencsére.Általában akkor ha rendkívüli akció van és kell még ember vagy ha lebetegszik valaki és helyette kell menni.De ez nem parancs csak megkérnek,hogy esetleg tudnál-e menni.....
2010. nov. 16. 19:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Én is egyetemista vagyok:-) , de nem hétvégi munkára jelentkeztem. Nekem sajnos a 7végéim a fullosak ebből a szempontból. Ez baj lehet?
2010. nov. 16. 19:56
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem,szerintem nem baj.Állásinterjún ezt meg lehet beszélni a területi vezetővel,hogy tanulás miatt ezek és ezek az időpontok nem jók munkára.
2010. nov. 16. 19:59
 8/17 anonim ***** válasza:
14%
Kedves kérdező, ill. Lidl-ben dolgozó: lehetne egy tiszteletteljes kérésem? Esetleg megtennétek, hogy nem a vásárlót büntetitek, mert dolgozni kell? Nemrégiben jártunk egy Lidl-ben - elhiszem, hogy sok a meló és időnként hülyék a vásárlók -, de egy nagyon-nagyon morcos-bunkó pénztárosnál sikerült fizetnünk. Köszönünk mikor sorrakerülünk, semmi. Köszönünk, mikor távozunk, semmi. Némi jómodor nem ártana. Nem akarok általánosítani, de ha ilyen eladóval találkozom, azt gondolom, a Lidl-ben dolgozók bunkók. (Tisztelet a kivételnek.)
2010. nov. 16. 20:28
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Bunkók mindenhol vannak, nem csak a Lidlben, úgyhogy fölösleges volt emiatt koptatnod a billentyűzetet :) Egyébként meg aki bunkó, annak hiába mondod, hogy ne legyen az, úgyse fogja meghatni.
2010. nov. 16. 20:34
 10/17 anonim ***** válasza:
8%
Kösz, hogy lehazugoztál, talán ott voltál és láttad-hallottad, hogy nem úgy történt, ahogy leírtam?
2010. nov. 16. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!