Blackprincess kérdése:
Melyik szakmák a legkeresetebbek? Ugy értem amilyek általában hamar lehet munkát találni.
Figyelt kérdés
Fogászati aszisztnesnek tanulok.És nem tetszik ez a szakma.Viszont a szüleim nem engedik hogy másik szakmára menjek mer azokkal nem tudok elhelyezkedni.(érettségi+szakma)2010. nov. 15. 21:44
1/6 anonim válasza:
Hát nem a jogász meg a közgazdász...jelentős részük a munkanélküliek táborát gyarapítja. Az egészségügyben legalább a kereseted jó lesz.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon semmivel nem tudsz hamar elhelyezkedni.
Én a helyedben elvégezném azt a szakmát.Hidd el,azzal legalább tudsz pénzt keresni,mert az eüben van a pénz.
Egyébként gyakran változik a hiány szakma régiónként is,ezért tanácsolom,hogy állásajánlatok között nézz szét,hogy mi a keresett.
3/6 anonim válasza:
Én valahol azt olvastam, hogy pont fogászati asszisztensnek nem érdemes tanulni manapság, mert nincs rájuk kereslet ráadásul meg sincsenek fizetve.
Én építésznek vagy építészmérnöknek fogok tanulni, de ha ez nem jön össze akkor humán erőforrás menedzsmentnek.
4/6 anonim válasza:
Segédmunkásra mindig, mindenhol szükség van mondjuk,ahhoz tanulni se kell :DDD
5/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:)
2010. nov. 16. 15:36
6/6 anonim válasza:
Minőség biztosítási mérnök, technikus és sales szakemberek nálunk nagyon keressük őket de nem jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!