Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzot kell írnom...

Önéletrajzot kell írnom (kicsit másképp). Ez jó ötlet lenne, vagy túl sok?

Figyelt kérdés

Kézzel kellesz írni. És azt találtam ki, hogy színes névjegy kartonra írom, valami szép színű tollal.

Ez jó ötlet, vagy hanyagoljam?

Gáz?

2010. nov. 15. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Attól függ mihez kell. Állásajánlathoz nagyon gáz, első dolgom lenne a kukába dobni. Ha suliba kell, akkor nyugodtan.
2010. nov. 15. 20:07
 2/18 A kérdező kommentje:
Középiskolai felvételihez kell. Pontosabban az AJTP programba
2010. nov. 15. 20:08
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
nemtudom mi az az ajtp vagymi,de szerintem irj normális önéletrajzot,szedd elő a szebbik írásodat és sorvezetővel a4es papirra
2010. nov. 15. 20:09
 4/18 anonim ***** válasza:
AJTP = Arany János Tehetséggondozó Program
2010. nov. 15. 20:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Arany János tehetséggondozó program A lányom is ilyen suliba jár Mivel a személyiségedre kíváncsiak nyugodtan írhatod színes papírra is
2010. nov. 15. 20:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Utána néztem mi is az a AJTP program. Mivel tehetséggondozásról van szó, úgy gondolom értékelik a kreativitást. De olyan mélyen azért nem ástam bele magam a témába. Szóval várd meg mások véleményét is. :)
2010. nov. 15. 20:14
 7/18 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. nov. 15. 20:17
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
Mi az hogy kellesz írni? Ha tehetséggondozó program, akkor gáz ha nem tudod a kell szót leírni. Ha lány vagy, akkor mehet színessel, de vagy a toll vagy a papír legyen színes, a kettő ne, az túl sok.
2010. nov. 15. 20:18
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak vidékek, ahol így használják ezt a szót (azt hiszem, Nyíregyháza környékén) és helyes így is.

Azért gondolom, kérdező, nem így írod az önéletrajzba :)

Nyugodtan mutasd meg a kreativitásod, de valóban azért maradj bizonyos határokon belül. Nagyon szép lehet színes papírra fehér betűkkel (bár jóval nehezebb olvasni!), de fehér papírra színes tollal lenne a legjobb.

Ügyelj az olvashatóságra, megfelelően kontrasztos swzíneket használj!

2010. nov. 15. 20:23
 10/18 A kérdező kommentje:

20:23

Nyíregyi vagyok.. XD :D

Amúgy köszönöm a válaszokat :))

2010. nov. 15. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!