Ha az INGtől hívtak állásinterjúra akkor az valószínű valami ügynökös munka lesz?
Ha csoportos tájékoztatóra hívnak, akkor valószínűleg felesleges. De egyébként is, tudom, hogy manapság már nincs ilyen formális megkülönböztetés főiskola meg egyetem között, de a főiskola az tipikusan ilyen büfészak. Az olyanok semmit nem érnek, meg ne is álmodozz olyasmiről, hogy pályakezdőként kineveznek bármiféle vezető pozícióra.
Én például jogi egyetemi diplomával ügyfeles leszek, igaz, hogy nem rossz pénzért (nem az a sarki recepciós). De innen ténylegesen van továbblépési lehetőség, viszont el kell kezdeni valahol. De ha MLM típusú munkakörbe kerülsz, ott csak hitegetnek ilyesmivel.
Hát majd kiderül, az ilyen biztosítók mindenesetre főleg ügynököket keresnek.
Én inkább a közigazgatást ajánlanám neked kezdetnek ha ez nem jön be. Vagy esetleg pl. rendőrség (a különböző pótlékok meg kedvezményes nyugdíj miatt). Az ilyen helyeken elismerik a diplomádat is, és valószínűsíthető az is, hogy többet fogsz keresni, mint nulla tapasztalattal a versenyszférában.
Csak arra figyelj, hogy olyan területre menj, amit később be tudsz illeszteni a cv-dbe, és aztán még bármi lehet.
Akkor adok gyakorlati tanácsokat is, hogy ezt hogy tudod a legkönnyebben elérni :)
A közszféra állásportálja a [link]
Itt van minden, közalkalmazottól kezdve köztisztviselőig, illetve kormánytisztviselőig. Álláskeresés gombra kattintasz, aztán ott a részletes keresés linkkel tudod szűrni a találatokat hely, elvárt szakmai tapasztalat, végzettség szintje, stb szerint.
Illetve érdemes a közig szervek honlapját (APEH, ÁNTSZ, stb), meg az önkormányzatok lapjait rendszeresen nézni, bár elvileg minden felkerül a közigállásra, de akkor is, hátha elfelejtették feltenni, vagy a te figyelmedet kerülte el valami. Az önkormányzatok honlapjainál segítséget adhat a [link]
Illetve, ha a rendőrség felé is kacsingatsz, akkor itt vannak a toborzó irodáik elérhetőségei:
Felhívod ami a legközelebb van, megkérdezed a címüket, aztán ha bemész, megmondják, hogy tudnak-e valamit ajánlani.
Sok sikert!
Köszi a linkeket! Akkor ezeken az oldalakon is szétnézek, hátha találok valamit! :)
A rendőrség annyira nagyon nem vonz, de ha nagyon nincs semmi akkor még akár náluk is szétnézek. :) Bár ha tényleg kell hozzá rendőrsuli akkor az alapból kiesett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!