Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy reagálhat erre a főnököm?

Hogy reagálhat erre a főnököm?

Figyelt kérdés

2 hete kezdtem el dolgozni(2hónap próbaidőm van).Nettó 100e-ftos fizetést kértem az állásinterjún, mert ebből 30e ft a bérletem.Mondta a főnök, h okés, nem ezen fog múlni. 40km-re van a munkahelyem, reggel 6kor indul a busz, fél 8ra vagyok a városban és onnan még 25perc mire kisétálok a munkahelyre és este jó esetben 6ra hazaérek, de van hogy csak 7 órára. Ez így nagyon fárasztó.

És most van egy srác aki ott dolgozik mellettünk, ő is abban a városban lakik ahol én. A munkaidőnk is megegyezik és ő kocsival jár be egyedül, úgyhogy megoldható, h együtt járjunk be kocsival. Így anyagilag is kijönnék kb.15e ft-ból.

De nem tudom a főnök mit szólna hozzá.(hónap elején kérte a bérlet számláját)De végülis nem úgy egyeztünk meg, hogy 70e ft+fizeti a bejárást! Szerintetek, hogy fog reagálni a kocsival bejárós ötletemre?

2010. nov. 14. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt csak ő tudja. De nálunk 9Ft/km benzinpénzt fizetnek.
2010. nov. 14. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neki mindegy hogy bérletre költi a 30k-t vagy neked adja oda. Autóval bejárás nálunk is 9ft/km ha hozol valakit akkor személyenként +4,5ft/km
2010. nov. 14. 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:

De ha a bérletről viszem a számlát, akkor ő annak a 80%-át visszaigényelheti, ha jól tudom. Üzemanyag támogatást akkor is adhat, ha az autó nem céges?

Bocsi, de nem vagyok otthon a témában!

2010. nov. 14. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg örüljön neki hogy bejársz dolgozni mert 70000ft-ért én meg se mozdulnék. Az napi 3500ft ennyiért nem dolgoznék az biztos! 100000ft se sok de az már reálisabb,úgyhogy mond neki nincs bérlet de 100000ft az marad mint fizetés.
2010. nov. 14. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!