Milyen a szakács szakma?
Nehéz,de jó szakma.
Ha szakácsként még angolul is tudsz akár állást is tudok neked mondani Angliában..
Nem tudom,hogy előttem író milyen szagokról beszél,de a férjem lassan 20 éve szakács,és nincs semmi "olyan " szaga.
Igaz,nagyon sokat dolgoznak.Sokszor 12-16 órát is (főleg ha ünnepek vannak) de jól meg van fizetve.nem létminimummal van bejelentve..Jó fizetést kap,és rengeteget tudok spórolni,mert a kaját is haza hozza. Minden nap van valami étel legyen az megfőzve vagy nyersen.A kajára tényleg nincs gondom,és el se hinnéd mennyi pénz megmarad így..
"Az attól függ. Ha valaki igényes, kreatív, intelligens és igazán jó, akkor sok mindent ki tud hozni belőle"
Ha valaki nem az akkor szerintem el se kezdje a sulit se
Oké,de milyen jó ha azt csinálhatod amit igazán szeretsz!:-)
Ha kreatív vagy és hajlandó vagy a folyamatos tanulásra szerintem akkor ki tud bontakozni egy szakács,persze kell hozzá egy jó munkahely korrekt főnökkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!