Magántanári munka elkezdése?
Figyelt kérdés
Németből szeretnék oktatni, inkább kissebbeket, kezdőket, mivel c1-es nyelvvizsgám van, de 18 éves vagyok, még középsulis így nincs tapasztalatom a tanításban. Inkább személyesen tanítanék, nem online. Hol érdemes hirdetni magam, esetleg valamilyen weboldal ajánlás? Mennyiért érdemes egy órát elvállalni így? 25 év alatti vagyok, így kell valamilyen papírmunka (számla kiállítása stb.) hozzá?tegnap 18:25
1/3 anonim 

válasza:

Vállalkozói kell hozzá, a megfelelő adókat leróva. Megsúgom: Nem fogsz tudni annyit elkérni, hogy az adók mellett még neked is maradjon egy tábla csokinál többre, mert a tanítványok annyit nem tudnak kifizetni. Aztán a költségeid még hol vannak...
2/3 anonim 

válasza:

Mondjuk en nem engednem hogy valami jottment 18eves tanitson kepesites nelkul. A c1es tudas nem kepesites.
Ilyen alapon barki tanithatna idegennyelvet mondjuk egy iskolaban.
3/3 anonim 

válasza:

Ha egy német tanár óradíja mondjuk 6-8000 Ft akkor egyetemistaként ennek max a felét kérném el. Nyilván a legtöbben, pláne akik alkalmilag tanítanak 1-2 diákot, ők feketén csinálják. Mivel suli mellett csinálnád, gondolom neked is mondjuk 2-3 tanítvány férne bele egyszerre. Ilyen mennyiségnél én személyes ismeretségi körben, illetve helyi Facebook csoportokban kezdeném a próbálkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!