Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez megint valami beetetős...

Ez megint valami beetetős álláshirdetés?

Figyelt kérdés

Csak mert hogy 800000 Ft támogatás......

Elvárás:

-Középfokú végzettség

-min. 3-5 év munkatapasztalat

-Jó kommunikációs készség

-Üzleties megjelenés

-Önálló munkavégzés

Előnyt jelent:

-Gépkocsi

-Számítógépes alapismeret

Amit kínálunk:

-Képzés idejére 800.000 Ft támogatás

-Rugalmas munkaidő

-Iroda, telefon, laptop

-Jövedelem EURO-ban és forintban

2010. nov. 11. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ellehet 800 ezer Ft támogatás, ha mondjuk 1,5 milliós a képzés! Egyébként érdeklődj utána a hirdetőnél, hogy mi, hogy van!
2010. nov. 11. 10:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami uzletrol/uzletre, haztol/hazra valo konyorgesi, eladasi munka.

A "kepzes" azt jelenti, hogy megtanitanak a dumara.

2010. nov. 11. 11:03
 3/12 A kérdező kommentje:
De most akkor ha azt írják hogy támogatás, akkor én olyasmire gondolnék hogy képzés idejére is már adnak pénzt. Vagy lehet csak odaírják, de egyáltalán nem így van.
2010. nov. 11. 11:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Üzleties megjelenés,önálló munkavégzés=házalás.

Támogatás...abban biztos lehetsz,hogy kamu,ha esetleg kapsz,akkor sem nyolcszázezret ,még örülhetsz,ha nem te fogsz fizetni!

A biztosítók egyre merészebb álláshirdetésekkel próbálják hülyíteni a népet,mert már a kutya sem akar házaló ügynöknek beállni.

2010. nov. 11. 11:30
 5/12 anonim ***** válasza:
minimum gyanús
2010. nov. 11. 11:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Elárulom,jó 10 évvel ezelőtt én is próbát tettem egy biztosítónál.Ott is volt egy röpke tanfolyam,amit én balga végigcsináltam.Előtte megvolt az ígéret,hogy semmiért nem kell fizetni,meg anyagilag és a munkában is segíteni fognak.Aztán 2 hét múlva kiderült,hogy a mégis csak kell fizetni a cuccokért(fénymásolatok,mappa ,stb)5000 Ft-ot.Na,ott lett elegem!De nem bántam meg,hogy otthagytam...
2010. nov. 11. 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Ez esküszöm úgy hangzik, mint az ING Biztosító egyik hirdetése, de a 800 ezernek elég húzos feltételei vannak, és vissza is írható, ha ott hagyod őket.28L
2010. nov. 11. 11:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha mindenki ezt mondja, hogy valószínű hogy ez egy biztosítós hirdetés már megint, mint ahogy az álláshirdetések 80%a a neten, akkor inkább nem küldök önéletrajzot. Nehéz ez az álláskeresés, és kiszűrni hogy most mi ügynökös munka és mi nem az. Persze a telefonban sem képesek mondani semmit, még ha rákérdezek akkor is csak nagy nehezen árulnak el bármit is, kiöltözök meg minden és elmegyek az interjúra és persze ott derül ki hogy már megint feleslegesen jöttem....
2010. nov. 11. 13:13
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Ez még OVB hirdetésnek is be illik. Szerintem beetetős dolog:)
2010. nov. 11. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyú! egyszerű!

Nem kell olyan melókra jelentkezni amiket nem konkrétan a cég hirdet meg, hanem valamilyen munkaközvetítő... nálam eleve kiesnek az ilyenek:.... hosszú múlttal rendelkező multi keres .... külföldi tulajdonú pénzintézet keres....

Esetleg néha megpróbálhatod azt hogy kimásolsz egy mondatot a fenti általánosnak tűnő szövegből (ami szerinted specifikus) és bekopizod a google-ba...néha előfordul, hogy eljutsz az eredeti cég honlapjára.... ha nem akkor felejtős!

2010. nov. 12. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!