Németországi munkára szállás és bejelentés árak?
Ez nagyon becsapás-szerü: a szálláslehetöség elég olcsó - ennyiért általában csak nagyon lepusztult lakást adnak ki.
Az meg, hogy NEKED kell befizetni... ITT Németországban olyan tisztességes munka NINCS, amihez be kellene adni ELÖRE pénzt.
Egyébként meg egyetlen cég sem vesz fel valakit társnak internetes ismeretség alapján - szerintem igencsak ráfizethetsz.
Részleteket holnap tudok majd meg.A szálás szerintem nem lakás, hanem szállón szoba.A céghez bejelentést sem tudom hogy milyen cégformában hogyan akarják,de nem alkalmazottnak.Ezt azért javasolták, hogy új vállalkozóként ne kelljen 3 hónapot várnom az adószámra,és ne kerüljön nekem 600 Euróba.A 200 Euróval beszállok a könyvelési és a cégfentartási dijakba.
Ha vállalkozóként dolgozom 10 Eurós órabérért abból adó még jön le?
Mär nemetorszägbol irok.A szälläs munkässzälläs havi 260 Euro,amit elore kell fizetni.Ebbe nincs ätveres,^190Eurot kifizettem a jogäsznak, hogy bekerüljek a GBRbe,ami egy vällalkozäs tomorules forma,ami otthon nincs.
Nem tünik ätveresnek,de fizetest meg nem kaptam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!