Dolgozhatok az állatkertbe diákmunkán?
Állatokkal foglalkozni nem olyan könnyű, mint gondolod. És nem is akkora élvezet. Ez nem arról szól, hogy simogatod, meg babusgatod őket, hanem lapátolod a trágyát meg cipeled a kajájukat. Beadod nekik és kész. Ennyiből áll a gondozás. És be sem mehetsz hozzájuk, csak ha van szakképesítésed.
Nem hiszem, hogy felvennének, esetleg csak valami kisegítő munkára.
Ez egy elég speciális eset. Még mindig fenntartom, hogy egyenesen őket keresd meg. Ha felvesznek, akkor majd leszerződtök egy szövetkezettel, de ha arra vársz, hogy szövetkezeten keresztül találd meg őket, az eléggé esélytelen. Ugyanis egy ilyen munkát pillanatok alatt elhappolnak, amint kiderült.
Biztosítsd be magad és keresd meg az állatkertet.
(Amúgy én is úgy dolgozom, hogy mikor megvolt, hova vesznek fel, akkor kereste meg a cég az egyik szövetkezetet és így szerződtünk le. Szóval járható út, az biztos.)
Diák önkéntesként, ingyen lehet a budapesti állatkertben dolgozni - limitált számban - nyáron.
Viszont azt felejtsd el, hogy akkor majd az állatokkal fogsz foglalkozni. A diákokat mindentől, ami egy patkánynál nagyobb és potenciálisan kárt tehet benne távol tartják, max az üres oroszlánketrecben lehet lapátolni a sz@rt...
Ne vegyétek el szegény kedvét...
Nem is biztos, hogy olyan ez a diákmunka, gondolom én is, hogy nem épp az elefántkifutóban az eleáfntokkal fog játszani, de szerintem enm a diákoknak osztják a legrosszabb munkákat...
Lehetséges, hogy különben meg tök jó ott dolgozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!