Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozhatok az állatkertbe...

Dolgozhatok az állatkertbe diákmunkán?

Figyelt kérdés
Annyira szeretnék akár nyáron,akár hétvégén állatokkal foglalkozni!!!16 éves múltam, szerintetek van rá valami esély?:)
2010. nov. 10. 20:25
 1/9 anonim válasza:
100%

Állatokkal foglalkozni nem olyan könnyű, mint gondolod. És nem is akkora élvezet. Ez nem arról szól, hogy simogatod, meg babusgatod őket, hanem lapátolod a trágyát meg cipeled a kajájukat. Beadod nekik és kész. Ennyiből áll a gondozás. És be sem mehetsz hozzájuk, csak ha van szakképesítésed.

Nem hiszem, hogy felvennének, esetleg csak valami kisegítő munkára.

2010. nov. 10. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér a dolog, menj el hozzájuk és mondd el, hogy szeretnél ott dolgozni. Az a legjobb, ha hagysz is elérhetőséget, hogy ha azonnal nem tudnak munkát adni, de később igen, akkor fel tudjanak keresni.
2010. nov. 10. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon jó ha szereted az állatokat, de állat kertben minden ott élő állat mellé tapasztalt szakképzet gondozót tesznek. Diákként valami kisegítő munka adódhat, és így a munkád során oda csapódsz egy-egy gondozóhoz aki majd szépen lassan megbíz kisebb nagyobb feladatokkal. Majd idővel elképzelhető hogy dolgozhatsz állat gondozóként, hisz a legtöbb ott dolgozó is hasonlóképpen kezdte. Nyugodtan jelentkezz és idővel, ahogy a bizalom ki alakul a munkatársakkal és a gondozott állatokkal, akkor egyáltalán nem lehetetlen:)
2010. nov. 11. 15:02
 4/9 A kérdező kommentje:
ú köszi a válaszokat !!:) csak szerintetek diákmunkára szoktak oda felvenni embereket?:) mert keresgéltem a neten és nem nagyon találtam ilyet sajnos
2010. nov. 11. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez egy elég speciális eset. Még mindig fenntartom, hogy egyenesen őket keresd meg. Ha felvesznek, akkor majd leszerződtök egy szövetkezettel, de ha arra vársz, hogy szövetkezeten keresztül találd meg őket, az eléggé esélytelen. Ugyanis egy ilyen munkát pillanatok alatt elhappolnak, amint kiderült.

Biztosítsd be magad és keresd meg az állatkertet.

(Amúgy én is úgy dolgozom, hogy mikor megvolt, hova vesznek fel, akkor kereste meg a cég az egyik szövetkezetet és így szerződtünk le. Szóval járható út, az biztos.)

2010. nov. 11. 16:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi tőled is:) akkor hétvégén bemegyek, és megkérdezem:) hátha.. próba szerencse
2010. nov. 11. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

Diák önkéntesként, ingyen lehet a budapesti állatkertben dolgozni - limitált számban - nyáron.

Viszont azt felejtsd el, hogy akkor majd az állatokkal fogsz foglalkozni. A diákokat mindentől, ami egy patkánynál nagyobb és potenciálisan kárt tehet benne távol tartják, max az üres oroszlánketrecben lehet lapátolni a sz@rt...

2010. nov. 13. 13:31
 8/9 A kérdező kommentje:
-.- ok.
2010. nov. 16. 16:24
 9/9 anonim válasza:

Ne vegyétek el szegény kedvét...

Nem is biztos, hogy olyan ez a diákmunka, gondolom én is, hogy nem épp az elefántkifutóban az eleáfntokkal fog játszani, de szerintem enm a diákoknak osztják a legrosszabb munkákat...

Lehetséges, hogy különben meg tök jó ott dolgozni :)

2011. máj. 14. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!