Mi a legfontosabb szempont számodra, ha munkahelyet választasz?

Elsőre biztosan azt mondtam volna, hogy a pénz. De jobban belegondolva a pénz abszolút nincs a lista elején. Nyilván van az a bérezés aminél már igen, de ha egy normál, nem megalázó szintet elér akkor már nem ez lesz SZÁMOMRA az elsődleges.
Sokkal inkább az, hogy hol van a munkahely helyileg, mennyire messz a lakhelyemtől, mennyit kell esetleg ingázni, hogyan tudok bejárni, hány műszak vagy vannak-e egyáltalán műszakok. Milyenek a munkakörülmények és mennyire megterhelő akár fizikailag akár mentálisan a meló, mennyire fárasztó stb.
A pénz és a juttatások önmagukban semmit sem mondanak. Mert nem mindegy, hogy -23 fokos hűtőben kell dolgozni X összegért 2 műszakban, vagy 12 órázva, esetleg X/2 összegért kell egy kényelmes irodában napi 8 órát eltölteni, amelynek jelentős része vlaójában nem is effektív munka. Ahogy a sem mindegy, hogy melyik hol van helyileg. Sok tényező van aminek az össz kombinációja adja meg a meló tényleges milyenségét.

- közel legyen
- ne legyen túlóra
- nappali 1 műszak legyen
- lehetőleg minél kevesebb közvetlen munkatársam legyen
- önállóan tudjam végezni a feladataimat, más közbenjárása nélkül
- teljesítmény alapján ismerjenek el, ne azért mert részt veszek a felesleges céges bulikon
- felettesem kompetens legyen a témában

5+
Illetve mindenképpen 1 műszakot akartam és reggeli 6 órára nem járnék. Még a kórház előtt délutános voltam, ott 2 műszak között lehetett választani. De azt csak anyum mellett tudtam megtenni és jelenleg nem tudnám elvégezni a főzést.

Mi konkrétan a munka? Mert nem tudom elképzelni, hogy valahol 12 órát kell eltölteni és semmit nem kell csinálni...
Portás vagy mi a franc ez?
Amúgy így kb. 1500-1600Ft-os átlagos nettó órabéred van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!