Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kémiatanárként az oktatáson...

Kémiatanárként az oktatáson kívül hol lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

márc. 13. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Nézd meg a Breaking Bad c. sorozatot, abban vannak tippek.
márc. 13. 21:39
 2/6 A kérdező kommentje:

😂

Úgy értem legálisan.

márc. 13. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem pár éve hagyta ott a középiskolai tanár állását és elvégzett egy kozmetikus képzést. Most kozmetikusként vállalkozó. Biológia-kémia szakosként érti is, amit csinál. A vendégei nagyon kedvelik. Sokkal nyugisabb lett :-)
márc. 14. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

De miért ezt végzed el, ha nem akarsz tanítani?

Ez elég nehéz szak, ennyi erővel el lehetne végezni egy vegyészmérnöki képzést is, azzal lennének más lehetőségeid is.

márc. 18. 21:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem végezném el, nem is vagyok kémiatanár, csak érdekel.
márc. 18. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem egyik reálszakot sem érdemes elvégezni, hacsak nem kifejezetten tanítani szeretne valaki.

Matek, fizika, kémia szakok nagyon-nagyon nehezek. Lehet, hogy felvesznek vele multihoz, mert aki ezt elvégzi, az nagyon intelligens, és bármit meg tud tanulni. De azért mégis szívesebben vesznek fel egy programozót vagy egy vegyészmérnököt multihoz. Összességében nem nehezebbek ezek a szakok, és jobban illeszkednek a cégek elvárásaihoz, mint a tanárszakok.

márc. 19. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!