Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diploma nélkül állást pályázni?

Diploma nélkül állást pályázni?

Figyelt kérdés

10 éve dolgozom egy munkakörben, amihez elvileg kéne diploma, de nekem nincs, most sajnos kitesznek.

Beadtam a jelentkezésemet már jópár helyre, de a releváns munkaköröknél mindenhol ott van, hogy diploma. Gondoltam, hogy a 10 éves munkatapasztalat kiváltja, de eddig a kutya sem hívott állásinterjúra. Egyébként folyamatban van a diploma, örültem volna, ha azért megtartanak addig, amíg be tudom fejezni. Sajnos így alakult.

Eléggé el vagyok keseredve, érdemes egyáltalán ilyen helyeket megpályázni, vagy teljesen kizárt, hogy bárki behívna egy interjúra?

Audit területen dolgozom jelenleg.

ma 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Remélem te sikerrel jàrsz. Én a jelenlegi helyemen érzékelem hogy egy ideig még lehet lépkedni föl, de van egy hatàr ahova màr annyira kérik a diplomàt mimtha akinek nincs az valami imbecilis lenne aki beszarik, behugyozik és nem lehetn rà bízni semmit.

Igazàbol full betanított szellemi munka, persze sok felelösség meg kell a pontossàg meg "analitikus làtàssmód" és hasonló lózungok, de annyira fetishizàljàk hogy oda àr csak diplomàval raknak embert. (Ha valaki még nagyon nyitás óta járta végig a ranglétràt, akkor fel taposhatta oda magàt még pàr éve, de màr esélytelen)

ma 15:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát, köszi, ez nem túl biztató.
ma 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Addig nem míg nincs diplomád.
ma 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan ha a diploma az előírás, akkor kell a diploma.
ma 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes, sok helyen a folyamatban lévő tanulmányokkal van lehetőség diákként, avagy juniorként dolgozni.
ma 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!