Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen adómentes pénzkereseti...

Milyen adómentes pénzkereseti lehetőségek vannak Magyarországon?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. ingóságok eladására, szerencsejáték, plazmaadás. Vannak még ilyenek?

ma 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Ingatlan eladása 5 év után adómentes.
ma 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:
1: 25% adó van arra, ha saját megunt dolgodat vagy gyűjteményedet 25 éven belül drágábban eladod, mint vetted.
ma 16:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerencsejáték nem egy pénzkereseti lehetőség, hanem egy pénzvesztési. Nem létezik ember, aki hosszútávon (értsd: évek) alatt nyereséget generál.

Üdv, egy volt szerencsejátékfüggő

ma 17:27
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

13: Én ismerek valakit, aki online pókerből élt éveken át.

Lehet, hogy azt nem sorolod a szerencsejátékok közé.

Sportfogadásokat is tettél?

Lovi?

ma 18:27
 15/17 anonim ***** válasza:
A poker azert nem szerencsejatek mert bar a szerencse egy faktor de a tudas sokkal inkabb. Es a pokerben masok ellen jatszol hazelony nelkul.
ma 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:

13, a pókert nem sorolom ide.

Csak sportfogadást tettem. Nem loviztam.

Amikor nyersz vagy buksz, akkor "begőzölsz" és nyomod fel az egyre nagyobb téteket és utána persze előbb-utóbb csúnyán elvérzel.

ma 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:
De ha érdekelnek a sötét bugyrai ennek, akkor írj privátban.
ma 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!