Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tesla-val járó Woltos-os...

Tesla-val járó Woltos-os futárt csak én nem értem, hogy ez meg most hogy?

Figyelt kérdés

febr. 15. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ételfutár munka se?
febr. 15. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

11

A kérdés nem ételfutárról szól, hanem woltfutárról.

Tehát az hogy te ételfutárként a wolt előtt mennyit kerestél, az a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen. És ha kerestél is annyit amennyit írtál, az feketemunka volt. Pontosan tudom, hisz több mint 20 éve ismerem ezt a területet.

Ráadásul még rosszul is kerestél, mert 2005-2007 között is Budapesten futárként a nettó 300-at már meg lehetett keresni. Természetesen az is feketemunka volt, vagy legjobb esetben szürkemunka, minimálbérre bejelentve.

febr. 15. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Sokaknak nem a futérkodás a fő állásuk, hanem mellékesnek csinálják. Lehet amúgy home officban szoftverfejlesztő jó fizuval és kiegészítésként bevállalja a futárkodást. Vagy hobbinak.

Vagy az is lehet ,hogy korábban jó melója volt, abból vett egy Teslat és most futárkodik.

febr. 15. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Akit ismerek ő i3 al jár.

EV ként csinálja és leírja működési költségnek.

febr. 15. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem kamu kérdes, csak provokációból írták ki. Életemben nem láttam futárt teslával, a városban tuti nem is közlekedik autóval egyik sem (soha nem érnének ki különben), vidéken meg bőven nem keresnek annyit.. szóval ja, álomországban a futárok teslával járnak, a kerítés kolbászból van, a nyugdíjasok meg pick szalámival verik egymást a drágább lazacért
febr. 15. 17:50
 16/18 anonim ***** válasza:
38%
Lehet van egy home office munkája és nem szeretne megbolondulni a négy fal között, ezért néha kimegy futárkodni és még keres is vele. Ha ügyes, akkor az az összeg ráadásul még szemmel látható is lesz.
febr. 16. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Tegyük fel akart egy Teslát, összekaparta rá a pénzt. Talán még tölteni is tudja otthon, esetleg napelem is van. Most meg kell neki a lóvé, jobb munkát nem talál, így jobb híján elmegy futárkodni.
febr. 16. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

17, jobb munkát nem talál, ezért elmegy futárkodni :DDD

Megsúgom, hogy (természetesen középvezető, ájtís stb kivéve) a futárkodás az egyik legjobb munka jelenleg. Nem b*szogat egy k*csög főnök, amivel kinyírja a lelked és össze tudsz szedni nettó 500-600-at.

febr. 16. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!