Milyen az álom munkahely és az álom munka számodra?
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 15:21
1/9 anonim válasza:
álom munkahely: ingyen kv, árnyékos parkoló a kocsinak, nem csörgő telefonok, kényelmes bőrfotel +rendes főnök.
álom meló: ezekkel a feltételekkel szinte mindegy :)
2/9 anonim válasza:
Én már azzal is megelégednék, ha szimplán megbecsülnének...
3/9 anonim válasza:
Ha megbecsülnek, ha nem nyúlják le az ötleteimet, ha nem kell kuncsorogni a fizetésemelésért, hanem önállóan adnák, miután bizonyítottál... ha a klíma nem a hátamra fújná a hideg levegőt, ha a kolléga télvíz idején nem nyitná rám az ablakot, ha a főnök nem úgy beszélne velem mint egy kapcarongy, ha nem kellene versengeni a munkatársak között hogy még a köv hónapban is legyen munkám, ha nem lenne big brother: kit rúgjunk ki a hónap végén, ki az aki nem ad el 110%-ot, ha nem lennének munkahelyi pletykák, az ebédszünetem 15 perces és a 14 percben a főnököm már üvöltözik a fejem felett hogy leeejjjááárt az ebédszüüünet... ha rendesen megfizetnének... ha a túlórát kifizetnék...ha kimegyek a wc-re akkor a főnököm (nő) ne jönne utánam, és mérné az időt hogy mennyi ideig wc-zek...ha a kollégák nem bámulnának kajálás közben...ha 16.30-kor kieshetne a toll a kezemből...
4/9 A kérdező kommentje:
KEdves utolsó!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen munkahelyed van.
2010. nov. 13. 09:21
5/9 anonim válasza:
Amit most csinálok :) Ez azt jelenti, hogy: kreatív, a magam ura vagyok, nincs főnök, jól keresek vele, és nincs helyhez kötve.
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
És mit csinálsz? Gondolom akkor vállalkozó vagy.
2010. nov. 16. 09:09
7/9 anonim válasza:
Igen, vállalkozó vagyok, egy kis webdesigner cégem van, ahol ketten dolgozunk a megrendeléseken.
8/9 anonim válasza:
70%-es vagyok :)
Ugyan már! Nem kell sajnálni, hisz ezek csak "diákmunkák" voltak, míg fősulin tanultam az mellett dolgoztam is.. mondhatnám úgy is hogy "tanuló pénz" volt :) csak a kérdés miatt írtam le, és ezek nem csak egy helyről beszerzett "élmények" voltak :)
Na mindegy :)
Most már tudom, hogy milyen helyeket kell elkerülni messziről :)))
Sajnálom, hogy nem érkezett több válasz a kérdésedre, hiszen ez egy igazán jó kérés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!