Honnan szedik az emberek hogy a Szegedi BYD-be majd
650-700ezer nettókat fog keresni egy operátor?
Figyelt kérdés
Mert már ilyenek mennek, amivel kapcsolatban én szkeptikus vagyok.
Miért akarnának ennyit fizetni, mikor a kis kínai meg filippínó ugyan azt megcsinálja egy tál rizsért, tán még gyorsabban is mint a magyar?
meg miért kínálnának ennyire brutálisan felül a környék fizetéseinek?
Nem jellemző a munkáltatóra hogy szeretnének sokat fizetni, amire sokkal kevesebbért is találnak munkást.
A másik véglet meg akik azt állítják hogy nem is nagyon lesznek ott magyar operátorok, max diplomás mérnöki poziba keresnek helyi embereket, mert arra ott vannak már a konténerekbe oda költöztetett ázsiai melósok, akik az építésben dolgoznak.
Itthon még nem láttam olyant, hogy nettó fizetés lett volna írva a szerződésre!
Lehet, hogy 6 nap 12 óra.
Meg lehet, hogy ehhez 8 különféle szerelési műveletet kell tudnod, meg felelősség is lesz rajtad.
Hajrá, hajrá!
febr. 1. 13:15
12/18 nb2019 válasza:
Az az igazság, hogy pont annyit fognak fizetni, amennyiért még találnak az éppen aktuális igényeknek megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerőt.
febr. 1. 13:35
13/18 anonim válasza:
#9 Mert a mérnökök már annyit sem keresnek, mint a segédmunkások. Mérnökök kimondottan rosszul fizetett diplomások. Sok helyen már az operátorok töbet kapnak. Egyik ismerősöm elvérzett a mérnöki szakon, átment gazdásznak és most jóval jobban keres, mintha mérnökit végezte volna el :D
febr. 1. 16:18
14/18 anonim válasza:
Egy operátor nem fog ennyit keresni. Bruttóban esetleg túlórákkal, pótlékokkal, ami nettóban olyan 400-450 ezer. A 7-es által belinkelt cikk is bruttót említ (nyilván) a bruttó átlagába pedig beletartoznak az adminisztatív dolgozók, a mérnökök, a vezetők is.
febr. 1. 18:24
15/18 anonim válasza:
2016-2022 között villamosmérnökként dolgoztam a continentalnál. Mikor eljöttem onnan, akkor egész pontosan 16ezerrel volt nagyobb fizum, mint egy operátornak. Ők sem voltak becsülettel megfizetve, hát akkor én...
febr. 2. 00:51
16/18 anonim válasza:
600-700 ezres bruttó bér lesz az általános. Ez simán elképzelhető egy operátornak is, csak nem napi 8 órávan, hanem mondjuk 12-ben, esetleg hétvégézve vagy több műszakban pótlékokkal.
febr. 2. 18:00
17/18 A kérdező kommentje:
"csak nem napi 8 órávan, hanem mondjuk 12-ben"
Gyárakban ahol 12 órás műszakok vannak, időkeretben ők is ugyan annyit dolgoznak mint akik 8 órában.
febr. 2. 19:07
18/18 anonim válasza:
Ahhoz képest, egy barátomat több év tapasztalattal mérnöki poziba interjuztatták és küldtek egy bruttó 8-9 százezres ajánlatot :D :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!