Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » OTP banknál vagy az MBH...

OTP banknál vagy az MBH banknál jobb dolgozni banki (univerzális) tanácsadóként?

Figyelt kérdés
Jelenleg úgy fest, hogy mindkét helyre felvennének, de fogalmam sincs melyik legyen. Pénz, munkaidő hasonló, a többiről meg azt ígérnek amit akarnak. Főleg olyan emberek véleménye érdekelne, akik most is dolgoznak valamelyiknél, esetleg váltottak egyik helyről a másikra.

jan. 20. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
MBHnál őrúltek háza van. Mai napig nem tudják melyik bankos ügyféllel mit kéne csinálni. OTP jól szervezett, de elég régi módi a vezetőség munkaszervezése.
jan. 20. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahogy az egyes mondja.

Nekem az MBH-nál van számlám, de az Ersténél és a CIB-nál van személyi hitelem - a családtagjaimnak az Unicreditnél és a Raiffeisennél van számlája (csak a nagyapámat nem lehetett meggyüzni, hogy hagyja ott az OTP-t :D). Elég jó kapcsolatban vagyunk a banki dolgozókkal (az OTP kivételével, ott csak száraz ügyintézést végez a nagyapám, tehát nincs plusz infó), és mindenhol azt hallottuk tőlük, hogy általában menekülnek az MBH-tól, mert bár sokszor jobban fizetnek, de siralmasak a munkakörülmények (hogy ez pontosan miben nyilvánul meg, azt nem tudom, részletesen nem kérdeztem soha, de nem hangzik jól).

jan. 20. 23:44
 3/3 anonim ***** válasza:
MBHnál gyengébb a fizu, mint az OTPnél. Fél éve kezdett ott egy ismerősöm (20 éves banki tapadztalattal), én meg otps dolgozó vagyok. 1es voltam.
jan. 21. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!