Cukrászdai eladó/felszolgáló munkáról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Érettségivel, kevés releváns tapasztalattal keresek a huszas évei közepén járó pasiként állást. Egy kisebb városról van szó, ahol lenne a cukrászda. Mennyire nehéz ilyen helyen dolgozni? Mennyit kell dolgozni egy héten? Ha nem mozgok otthonosan a konyhában, akkor szerintetek egyáltalán megpróbálni érdemes? Az ilyen helyeken, vannak azért szabad hétvégéim? Illetve így 2025-ben kb. milyen reális fizura számíthatok? Mik lennének a pontos feladatim? Amit talán pozitívumként fel tudok hozni, hogy viszonylag jól kommunikálok és meg tudok kulturáltan jelenni, de félek, hogy bénáznék pl. a pénztárgéppel, vagy kiönteném mondjuk a kávét... Sajnos eléggé félek az új helyzetektől.ma 16:19
1/1 anonim válasza:
Majd belejössz nyugi.
Kezdő allásnak tökéletes,senki nem innen megy nyugdíjba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!