Ha egyedül vagy és van saját lakásod és nem kell rezsit fizetned és nincs semmi levonásod,akkor egy főre az elég jó összeg.
tegnap 15:58
13/18 anonim válasza:
Szerintem meg lehet élni aránylag normálisan, de a kényelmes egészen máshol kezdődik.
tegnap 16:07
14/18 anonim válasza:
Én (majdnem) így vagyok, csak nem albérlet hanem saját és 720 ezer a fizetésem.
Ha azt veszem hogy 200 ezerrel több lenne a havi kiadásom a mostaninál.... hát...
Kényelmesen akkor nem tudnék meg lenni. Így is nézem az árakat, nem hogy 400 (200) ezerből........
tegnap 16:13
15/18 anonim válasza:
Kérdező ez a kiadásaidtól függ.
- Budapesten ma már közel vannak a bérleti díjak a 200 hoz, ha valamiért külterületen dolgozol és kell egy autó akkor épphogy cipőkanállal fogsz megélni.
- Ha máshol élsz (vagy régóta bérelsz és nem emeltek annyit), mondjuk csak 100 ezer az albi és nem kell autó akkor jut egyéb szórakozásra is és tudsz valamennyit félre tenni.
Én a kényelmeset nettó 600 ra tenném, ott már Budapesten is meg tudsz engedni magadnak egy normális méretű lakást és nem kell a mindennapod költésein gondolkoznod.
tegnap 16:22
16/18 anonim válasza:
Ha csak szobát bérelsz akkor meg lehet élni ennyi pénzből szűkösen/kényelmesen (kinek mit jelent ez). Bár ez csak az igényeidtől függ.
tegnap 16:42
17/18 anonim válasza:
Kényelmesen biztos nem.
tegnap 16:47
18/18 anonim válasza:
Vidéki, nem megyeszékhely városokban igen, kényelmesen. Nálunk pl. 70 ezerért is vannak korrekt lakások, a sajátomat én is 80-ért adom ki. Mondjuk rezsivel, közös költséggel együtt egy ilyen lakás összköltsége kb. 100-110 ezer ft havonta. A 400-ból tehát maradna nagyjából 300 körül, abból meg bőven meg lehet kényelmesen élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!