Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon például a...

Magyarországon például a Tesco , Lidl , SPAR és hasonló üzletekben lehet jelentkezni csak kizárólag áru feltöltőnek is ? Vagy ott mindenkinek csinálni kell mindent ? Kasza , Árutöltés stb ?

Figyelt kérdés
jan. 10. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lidlben és Sparban biztos mindent kell csinálni. Nem olyan nagy üzletek.

Tesconál a kisebbekben is mindent kell csinálni. De ott ez vásárlóként is fel szokott ez tűnni. Teszi ki a kolléga a pékárut 10 perccel később már ott van a kasszában.

Közepes méretű Tescoban dolgoztam még a nagy áruház kicsinyítések előtt. Mindenkit megtanítottak kasszázni ha netán szükség volt még emberre. De csak az ünnepi időszakokban volt, hogy 1-2 órát kasszáztak.

Kasszàsok viszonylag ritka töltökkek árut. Akkor is inkább kozmetika vagy a baba osztályon ahol nem voltak nagyon nehéz dolgok. Esetleg a kasszáknál töltötték a csokikat, rágókat.

jan. 10. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Lidl azt hiszem ilyen mindentbele hely, de egy rokonom a Tescoban csinált diákmunkát és neki csak árulfeltölteni kellett.
jan. 10. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az Auchanról tudom hogy ilyen van.
jan. 10. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Sparban külön vannak kasszások és árufeltöltők. Mellette a Prímában mindenki csinál mindent, de az egy kisebb üzlet.
jan. 10. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
56%

Árufeltöltés egy szó.

Kasza az egy eszköz, amivel a füvet vágják. A kassza szóra gondoltál.

"?" előtt nem teszünk szóközt, ahogy a vesszők előtt sem, csak utána.

Csak és kizárólag. Ilyen van, "csak kizárólag" ilyen nincs.

Gondolom leugatsz majd, ahogy a magadfajták szokták. Mindezeket azért írtam, mert szeretném, ha javulna a munkaerőpiaci helyzeted. Végeztem hr jellegű munkát eddigi életem során és ha valaki önéletrajzában ilyen helyesírási hibák voltak, azonnal töröltem és nem néztem tovább. Az alapok alapja, hogy valaki alapvető szavakat le tud írni helyesen. Ha valaki erre sem képes, akkor arra nem sok feladatot bíz az ember. Nem véletlenül.

Bocsi, ha megbántottalak, de ha fejleszted magad, akkor tudod javítani a saját életszínvonalad és anyagi helyzetet.

jan. 10. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!