Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az az 5% béremelés amit 25....

Az az 5% béremelés amit 25. jan 1-től kapunk vajon elég lesz a 24 és 25 teljes évre?

Figyelt kérdés
24ben nem kaptunk semmit, 25re ezt kapjuk és többet nem kapunk, tehát ez az 5% fedi le a 24 és 25 teljes évet
tegnapelőtt 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lóf@sz és este fény.
tegnapelőtt 14:27
 2/8 A kérdező kommentje:

ugye utoljára 23. novemberben kaptunk emelést. de nem visszamemőleg és az volt a duma hogy ez a 23-as emelés....hát érdekes egy 23as emelést novemberben odaadni mikor a 12 hónapból 11 eltelt...

majd 24ben semmi nulla emelést nem kaptunk.

majd most 25.01.01-tő, 5%ot de leszögezték év közbeni korrekció nem lesz vagyis majd 26. januárban nyúlnak újra a bérekhez.

tegnapelőtt 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Azt neked kell tudni, hogy elég-e neked.

Ha nem elég, akkor fel kell mondani és átmenni arra a helyre dolgozni, ahol megfizetnek elégségesen. Ha nincs olyan hely, ahol ennél magasabb bért kapsz, akkor viszont téves fogalmad van arról, mi elég a te tudásodra/szakképzettségedre.

tegnapelőtt 14:39
 4/8 A kérdező kommentje:
"Ha nincs olyan hely, ahol ennél magasabb bért kapsz, " rengeteg iylen hely van csak nem mindegy milyen munkáért és időbeosztásért. ismerős húsipari feldolgozóban van, 500at a kezébe kap,de a mínusz 30 fokos hűtőkamrában letol napi 4 órát speciális védőruhában, oxigénmaszkkal, mert a mínusz 30 as levegőt belélegezni se szabad. hát így már nem is olyan sok az 500 kézbe.
tegnapelőtt 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem vagy elégedett az emeléssel, akkor mondj fel és keress jobban fizető állást.
tegnapelőtt 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Nekem elég lenne. Ha 2023 novemberében kaptál emelést azt én már 2024-nek tekinteném, az elmúlt egy évre meg 5% az infláció feletti emelés. Én elégedett lennék vele, igaz jól keresek meg csak egy éve vagyok a cégnél.

Kapnál többet máshol ugyanezért a pozícióért (hasonló körülmények, hasonló feladatok stb)?

tegnapelőtt 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
Kérdés, hogy nettó 200 ezren emeltek 5%-ot, vagy 1 millión.
tegnapelőtt 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Nekem bőven elég, hogy te ennyit kaptál.
tegnapelőtt 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!