Az az 5% béremelés amit 25. jan 1-től kapunk vajon elég lesz a 24 és 25 teljes évre?
ugye utoljára 23. novemberben kaptunk emelést. de nem visszamemőleg és az volt a duma hogy ez a 23-as emelés....hát érdekes egy 23as emelést novemberben odaadni mikor a 12 hónapból 11 eltelt...
majd 24ben semmi nulla emelést nem kaptunk.
majd most 25.01.01-tő, 5%ot de leszögezték év közbeni korrekció nem lesz vagyis majd 26. januárban nyúlnak újra a bérekhez.
Azt neked kell tudni, hogy elég-e neked.
Ha nem elég, akkor fel kell mondani és átmenni arra a helyre dolgozni, ahol megfizetnek elégségesen. Ha nincs olyan hely, ahol ennél magasabb bért kapsz, akkor viszont téves fogalmad van arról, mi elég a te tudásodra/szakképzettségedre.
Nekem elég lenne. Ha 2023 novemberében kaptál emelést azt én már 2024-nek tekinteném, az elmúlt egy évre meg 5% az infláció feletti emelés. Én elégedett lennék vele, igaz jól keresek meg csak egy éve vagyok a cégnél.
Kapnál többet máshol ugyanezért a pozícióért (hasonló körülmények, hasonló feladatok stb)?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!