Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nekem személy szerint megéri...

Nekem személy szerint megéri Németországban munkát vállalni?

Figyelt kérdés
Gimnáziumi érettségim van, vendéglátásban dolgozom, az angolok erős, németet nemrég kezdtem tanulni. Milyen területet érdemes próbálni? Vagy végzettség nélkül esélytelen?

dec. 27. 01:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
#10: Ha nem megy, akkor ne csináld, nem kényszerít senki. Nem mondtam, hogy könnyű, annyit mondtam hogy azért kimenni hogy szarulj élj és pénzt se tegyél félre az jó nagy hülyeség. Mint kimenni Londonba kevés pénzért, rosszul élni közben és azt a kevés pénzt is elkölteni az utolsó fillérig.
dec. 27. 13:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval sem mondtam, hogy az összes pénzt elköltöttem, amit Londonba megkerestem, viszont kalandnak teljesen jó volt, mert mégiscsak egy világváros és nem az Alpok, ahol kb. semmi nincs. Meg azt sem mondtam, hogy hülyeség volt kimenni, kalandnak és tapasztalatnak jó volt, de soha többet.
dec. 27. 13:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, gondoltam azért nem milliókat lehet félretenni, 200-250et most is félreteszek, de sokat dolgozok és nagyon olcsó az albérlet. Nem tudom, az a havi 1000 euró a minimum vagy a maximum amit félre lehet tenni? Vagy átlag?
dec. 27. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ hogy mi a konkrét munka. Adnak-e szállást meg ételt, stb.
dec. 27. 17:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk hotel, most is ott dolgozom, de itt elég angolul tudni, magyarul se kellene elvileg. Hotelek mindenhol vannak és már van benne tapasztalatom, de nem találok még kb fizetést se, hogy mennyit lehet keresni az adott pozikban
dec. 27. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!