Akinek egyszerre több állása van, az hogyan bírja csinálni?
Figyelt kérdés
ma 08:38
3/8 anonim válasza:
Nehezen, de nem lehet hosszú távon ilyen életet élni, mert saját magadat fogod kikészíteni. Jómagam is csináltam azt, hogy volt egy fő állásom és mellette meg egy másik, 5 hónap után befejeztem.
Itt ezen a ponton szó szerint, hetente 6-7 napokat foglalkozol munkával, reggeltől-estig. Saját magát teszi tönkre az ember.
4/8 anonim válasza:
3-as: tökéletesen igazad van. Sajnos vannak azonban olyan helyzetek amikor nincs választás vagy opció.
5/8 anonim válasza:
"Sajnos vannak azonban olyan helyzetek amikor nincs választás vagy opció."
Mindig van.
6/8 anonim válasza:
Huszav éveimben csináltuk a ferjemmel, volt egy rendes munka hetköznap meg egy 8 órás melo szombatra. 2-2,5 evig toltuk úgy.
Hát összeszorítottuk a fogunkat és csináltuk. Az otthonunkra spóroltunk. Muszáj volt csinalni, ezért csináltuk.
7/8 anonim válasza:
Egyre nehezebben. Lassan 4 éve csinálom főállás mellett a másik munkámat esténként, hétvégente, úgy, hogy a főállásom is olyan, hogy sokszor este és hétvégén is van vele teendő. Nagyjából mostanra készültem ki ebben, úgyhogy záros határidőn belül lépnem kell, de már az is nagy szó lenne, ha olyan főállást tudnék találni, amivel tényleg napi 8-9 óra meló van csak (mivel a másodállásomat jobban szeretem, de nem tudom főállásban csinálni). Nyilván az jó, hogy így több van a zsebben, de mentálisan, aztán ebből eredően fizikálisan is kicsinálja az embert. :/
8/8 anonim válasza:
Nem minden mellékállás megerőltető.
Én például onlyfanson modellkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!